2777
2789

سلام. إن شاءالله طاعات قبول. 

ارزش ها رو زنده نگه داریم در نی نی سایت و سایر موقعیت ها هم در عمل هم در سخن و پست و تاپیک 

اللهم عجل لولیک الفرج 

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم و اهلک اعدائهم 

السلام علیک یا مولا امیرالمومنین علی علیه السلام 

بسم الله. پاک باش و خدمتگزار ! یا علی مولا علیه السلام. 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وجدانا صبحونه ساده میدین یه گوجه هم کنارش بذارین. 

اخه گلو خشک،  نون و سیب زمینی هم خشک. چجوری از گلوشون بره پایین؟ 

سس هم کلا خوب نیست،  ناشتایی هم بماند. 

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

قبول باشه من دلم نون و پنیر با چاییی خواسته پنیر نونم نداریم شوهر سرکار و نمیزاره خودمم برم بخرم😭

ببخشید که کمکی از بنده در این شرایط بر نمیاد وگرنه برادرانه دریغ نمیکردم

قبل ازدواج موافقت داشتی رو این قضایا!!!!

نگفته بود بعدش فهمیدم وقتیم به خانوادم و خانوادش اعتراض کردم گفتن اولای عروسی اینجوری میشه تازه عروسی واسه همین حساسه  ۵ساله تازه عروسیم هم تموم شد بازم اینه😐🥲

این هم هضمش سخته هم دفعش .من بودم لب نمیزدم.

خیلی سالم هست. چایی هم کنارش دادن. اینجا مسجد کوچیکه. بعیده از جایی واس این کارا بوجه بگیرن احتمالا.

گاهی چایی شیرین و پنیر و کره .

گاهی تخم مرغ سرخ شده ....

ان شاءالله الله قبول کنه ، کار ساده اما مهمی انجام میدن وسط فسادهای جامعه کا برخی جوان‌ها حتی متأهلان گرفتارش شدن.

یا مولا امیرالمومنین علی علیه السلام 

وجدانا صبحونه ساده میدین یه گوجه هم کنارش بذارین. اخه گلو خشک، نون و سیب زمینی هم خشک. چجوری از گلو ...

غذای رژیمی هست در یک محفل نورانی

چه عجیب 

یه مرد با ایمان دیدیم تو نی نی سایت  

آقا جمع کن برو اینجا جات نیست آلوده ات میکنن رفیقات( مردای خاله زنک نی نی سایتی)

کاربران قلعه، elinalooove ، مارال _   و بقیه اونایی که قبلا توهین کردن و الان با کاربریای جدید هستن به هیچ عنوان با من مخاطب نشن⛔️

خیلی سالم هست. چایی هم کنارش دادن. اینجا مسجد کوچیکه. بعیده از جایی واس این کارا بوجه بگیرن احتمالا. ...

تخم مرغ هم میپختن حداقل برا هر تیکه نون نصف میکردن. یا بقول دوستمون گوجه ریز میکردن براش . 

نمی‌دونم من اصلا از مسجد و منبر و هر چی این شکلی باشه بریدم.