2777
2789

خانوما بنویسین من میخونم،حالم اصلا خوب نیست با مادر شوهرم توی یک ساختمونیم،من و شوهرم باهم بحثمون شده بود وپدر همسرم بهش زنگ زد که چتونه وهمسرم خیلی بد برخوردکرد وحرف بدی زد حالا۱۷روزه که مادرشوهرم اصلا بچه هامو صدا نمیکنه یا بهم زنگ نمیزنه حتی بچه هارو برداشتم رفتم خونشون پدرشوهرم بود امامادرشوهرم مهمونی بود بهش زنگ هم زدم که کجایی ما اومدیم اینجا اگه داری میای مانریم که گفت نه من تاشب میمونم الان سه روز میگذره بازم نه زنگ نه چیزی امشبم تولد بچمه دلم خیلی گرفته شما تاحالا کسیو تینطور دیدید؟؟تازه همسرمم بداخلاقه وهمیشه اذیتم میکنه واونا هم میدونن

الهم صل علی محمد وال محمدوعجل فرجهم الهم عجل الولیک الفرج انشالله عاقبت بخیر بشین برای منم دعا کنید دعا درحق دیگران دعا های خودت مستجاب میشه❤️

بارها هم بهش گفتم وقتی با پسرتون بحثتون میشه منو قاطی کاجرا نکنینن تربیت کرده‌خودتونه

الهم صل علی محمد وال محمدوعجل فرجهم الهم عجل الولیک الفرج انشالله عاقبت بخیر بشین برای منم دعا کنید دعا درحق دیگران دعا های خودت مستجاب میشه❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مادرشوهرم دو ساله بچه هامو ندیده ب .....هم نیست 

فقط یکی از نوه هاشو میخواد بقیه مهم نیستن حتی حال بچه هامم نپرسیده (عید امسال یه روز دیدشون بعد یکسال دیگه ندیده و تا آخر عمر هم نمیذارم ببینه چون براش مهم نیستن بچه های من فقط یه کاری میکنه شوهرم بچه هامو کتک بزنه)

هستم ولی خستم❤

از بچه خودشون دلخورن خوب حرف بد زده حقشه ولشون کن چه اصراریه؟

باشه دلخور باشن چرا با من قهره به بچه هام چه ربطی داره

مادرشوهرم دو ساله بچه هامو ندیده ب .....هم نیست فقط یکی از نوه هاشو میخواد بقیه مهم نیستن حتی حال بچ ...

اصلا درکشون نمیکنم همیشه از خدا میخوام که من مادرشوهری خوبی بشم 

باشه دلخور باشن چرا با من قهره به بچه هام چه ربطی داره

اینو دیگه نمیدونم ولی این اصرار شدید شما به رابطه باهاشون هم درک نمیکنم حتما دلیلی داره ولی اخه شوهرت با این اخلاقش با این درامدش چه تحفه ایه که اینجور هم دنبال ننه باباشی؟مخارجتو  که پدرمادرت میدن دیگه اینا رو ول کن خیلی به درد نخورن با این بچه تربیت کردنشون حتی احترام خودشونم نگه نمیداره!!!!

کاش میشد از مردگان پرسید : آیا بالاخره رنج پایان یافت؟ 

مادرشوهرم دو ساله بچه هامو ندیده ب .....هم نیست فقط یکی از نوه هاشو میخواد بقیه مهم نیستن حتی حال بچ ...

مشکل دیگمم اینه که تویه ساختمونیم اگه جدا بودیم انقدر ناراحت نمیشدم بچم سراغشو میگیره

اینو دیگه نمیدونم ولی این اصرار شدید شما به رابطه باهاشون هم درک نمیکنم حتما دلیلی داره ولی اخه شوهر ...

نه اصلا دنبالشون نیستم ،فقط وقتی کسی به ناحق اذیتم میکنه ودرحدی کینه داره که ۱۷روز خبری از نوهای کوچیک توخونش نمیگیره حالمو بد میکنه همیشه دوست دارم باهم خوب باشیم بهم محبت کنیم ولی همیشه هم بهش میگم پسرت منو اذیت میکنه جای تو سواست من دوست دارم اما الان ببین پسرش به حرفی به شوهرش زداین حتی با من که هیچی با این دوتا طفل معصوم هم قهر کرده

نه اصلا دنبالشون نیستم ،فقط وقتی کسی به ناحق اذیتم میکنه ودرحدی کینه داره که ۱۷روز خبری از نوهای کوچ ...

شما یهرمقدار مهرطلبی اون نیست

شما یهرمقدار مهرطلبی اون نیست

ساپورت مای و عاطفی از خانواده ی خودم صدها حتی پیش مامانمم میگم میگه‌ ولش کن انقدر ارزش ندارن که حرص بخوری ولی باز از ناراحتی هنوز بیدارم،شما چقدر خوب منو شناختی بله حس میکنم کمی مهر طلبم

ساپورت مای و عاطفی از خانواده ی خودم صدها حتی پیش مامانمم میگم میگه‌ ولش کن انقدر ارزش ندارن که حرص ...

نمیتونی همه رو با خودت وبچه هات مهربون نگهداری عزیزم امکان نداره 

اینا بچه خودشونم باهاشون رابطه خوب نداره دنبال ساختن رابطه با نوه نباش

بعدم هرچی دنبال مردم بدوی با سرعت بیشتر فرار میکنن

نمیتونی همه رو با خودت وبچه هات مهربون نگهداری عزیزم امکان نداره اینا بچه خودشونم باهاشون رابطه خوب ...

اره واقعا همینطوره کلا مادر همسرم فقط بادختر هاش خیلی اکی هست وبا پسراو عروسا تا تقی به توقی میخوره بحث و قهر خدا سرعقل بیارتشون