2777
2789
برای هم خونه؟ اگه واقعا دنبال همخونه ای از دیوار پیدا نکن. اخلاقتون به هم نمیخوره مشکل پیدا میکنی. ت ...

نبابا من متاهلم غلط بکنم همچین کاری کنم میگم کلا دیوار از این اگهیا پرشده 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ولش میگف دنیا انقد لجن میشه و هرکی هرکی میشه ک تعداد کمی از ادما سالم و پاک باقی میمونن و سخت میشه ا ...

من به اونایی که اعتماد داشتم یه چیزای دیدم حتی دیگه به چشمای خودمم اعتماد نمیکنم 

ببینید نه به دزد نه به این مفاسد نه به معتادا کاری ندارن خودتون میدونید که فقط با کیا کار دارن 

ی همسایه معتاد داشتیم توهم میزد تجاوز میکرد به خونه های بقیه هیییچ کاری نکرد پلیس 

این چای دبش رو دیدید ازادشون کردن تموم شد رفت 

اعدام باید میکردنشون

اما فقط یک موردو اعدام میکنن....

من به اونایی که اعتماد داشتم یه چیزای دیدم حتی دیگه به چشمای خودمم اعتماد نمیکنم

منم 

یه جوری شدم فردا از خانوادمم زخم بخورم ناراحت نمیشم 

دیک از هیچکسی توقع ندارم 

با چیزایی که گفتین دیگه نمیتونم به تمیزکاری که میاد خونمونو تمیز میکنه با دید خوب نگا کنم🤣🤣🤣

نه بابا اینا یکیشون من میشناسم  ۱۵ ساله با خدمتکاری  دوتا بچو به سرو سامون رسونده  

اینطوری نگید لطفا 

اینا به جای هرزه گی دارن با زحمت پول درمیارن میاد کارای خونه مردمو انجام میده   واقعا  قابل احترامه