سلام خانم ها لطفا هركس اطلاع يا خدايي نكرده تجربه اي داره بهم كمك كنه.چندوقته خيلي به شوهرم مشكوك شدم تقريبا از وسطاي بارداريم رفتاراش شروع شد .الان كه ٦ ماه از زايمانم گذشته بدتر شده كلا توي بارداري اصلا بمن دست نميزد با اينكه مشكلي نداشتم ميگفتم نه براي بچه ضرر داره الان بعد زايمان فقط ٢ بار رابطه داشتيم اونم انگار چندشش ميشد با منت!!! توي بارداري و بعدش و حتي الان همش اصرار ميكرد خونه نباشم همش حس بدي داشتم ارزوم بود بعضي مواقع برم خونه تا اين چندوقت بدتر شده.ساعت كاريش خيلي زياده
ميكه من خستم بخاطر همين ديگه جوني براي بقيه كارا و رابطه ندارم درصورتي ك دو بار بعد اينكه خونه مامانم اينا برگشتم توي سطل زباله اتاقمون معذرت ميخوام دستمال … ديدم!!!
اصلانگام نميكنه حرف نميزنه زياد پيام نميده شب من پيام دا يبار حواب نداد بعد ديدم واتساپ انلاينه نيم ساعت فرداش گفتم گفت نه اصلا من خواب بودم بعد اسكرين بهش نشون دادك گفت داشتم كارامو چك ميكردم
اونشبم گفتم گوشيتو بده ميخوام برم اينستا دايركت نداد اصلا بنظرتون چحوري مچشوًبگيرم كامل مطمين بشم و بهش بفهمونم؟؟ بخاطر زايمان و بعدش روحيم خيلي داغون شده ميخوام بهش بگم ولي نميدونم چحوري بگم