2777
2789
عنوان

خيانت…

| مشاهده متن کامل بحث + 722 بازدید | 32 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بگوزودجوش میاری کثافت چون توگوشیت پرازکثافت کاریه اشغال وگرنه حریم خصوصی ای وجودنداره

اونشب داشت توي اينستا كليپ ميديد چندبار كفتم گوشيتو بده ميگفت دارم نگاه ميكنم فعلا ول كن و اصلانداد 

جديدا هم من تا بي محلي يا سكوت ميكنم مدام پاپيچ ميشه كه چته حالت بده چي شده بگو يچيزيت هست انگار منتظره يچيزيم باشه🥹

بايد كامل مطمين بشم مدرك ميخوام بكوبم تو صورتش اينجوري نميشه كه

فقط حواست باشه مدرک پیداکردی عکس اصل کپیشوبگیربده دست یه ادم مطمین من تجربشوداستم یباریچی پیداکردم سریع پاره کردبهم گفت توهمی

عجیبه که رمز گوشیشو نمی‌دونی 

من شوهرم یه بار رمز گوشیشو عوض کرد غوغا به پا کردم

البته بعدا فهمیدم دلیلش به خاطر محیط کارش بوده که من با دونستنش ناراحت نشم

بعدش دید ناراحت شدم زود گفت رمزشو و دیگه هیچوقت تغییر نداده

اگه پترن هست وقتی داره باز می‌کنه گوشیشو یاد بگیر 

اگرم نه نصف شب وقتی مطمئن شدی خوابش سنگینه بذار رو اثر انگشتش باز شه و زود اثر انگشت خودتو اضافه کن که بعدها هم بتونی راحت باز کنی

شک به دلت هم راه نده عزیزم میبینی که هواتو داره و ازت پرس و جو می‌کنه احوالتو وگرنه براش مهم نبود که چرا ناراحتی 

آقایون درخواست دوستی ندین، درخواستتان رد میشه 

عجیبه که رمز گوشیشو نمی‌دونی من شوهرم یه بار رمز گوشیشو عوض کرد غوغا به پا کردمالبته بعدا فهمیدم دلی ...

برای منوعوض کرده رمزشومیگه پیامای شخصی بامادرودوستام دارم که نمیخوام بدونی

واینکه حریم خصوصیه اللن دوماهه سراین موضوع دعواس ولی روموضع خودش هست