2777
2789
عنوان

مامانا بیایین بهم یه نصیحت کنید 🥹

568 بازدید | 68 پست

سلام خانوما من دوقلو باردارم چه نصیحتی دارین بهم حرفی توصیه ایی دارین بگین🥹❤️

خدایا خودمو زندگیمو سپردم دستت خودت مواظبم باش

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من مامان نیستم ولی به عنوان یه دختر نوجوان می‌خوام بهت بگم..

لطفا لطفا تحت هیچ شرایطی حتی اگه خسته ترین بودی و سرت خیلی خیلی شلوغ بود با بچه هات بد رفتار نکن داد نزن تند حرف نزن باهاشون بچه ها میفهمن 🥺💔

من مامان نیستم ولی به عنوان یه دختر نوجوان می‌خوام بهت بگم..لطفا لطفا تحت هیچ شرایطی حتی اگه خسته تر ...

چشم قشنگم چشم کی دلش میاد ازگل کمتر بهشون بگه

دوم اینکه حتما برای نگهداری بچه هاتون کمکی داشته باشین تا خودتون خسته نشین خدایی نکرده افسردگی بعد ز ...

مامانم خواهر شوهرم خواهر خودم مادر شوهرم همه هستن خداروشکر ولی به شوهرم گفتم نیاز دارم بعد زایمان تنها باشم تا حالم بهتر بشه ولی چشم❤️🥹

من مامان نیستم ولی به عنوان یه دختر نوجوان می‌خوام بهت بگم..لطفا لطفا تحت هیچ شرایطی حتی اگه خسته تر ...

دقیقا من دخترم دوماه و نیم دقیقا حرکات من میفهمه چه وقتی باهاش خوشحالم چه ناراحت بچه خیلی گناه داره بخصوص که همه کارهاش وابسته به شماس و اختیاری از خودش نداره

من تازه زایمان کردم به نظرم اولین کاری انجام بدین برای زایمان جای مطمعنی برین

بیمارستان خصوصی میرم شوهرمم پزشک همونجاست خیالم راحت از این موضوع 

مامانم خواهر شوهرم خواهر خودم مادر شوهرم همه هستن خداروشکر ولی به شوهرم گفتم نیاز دارم بعد زایمان تن ...

نه اوایل خیلی بهتون سخته انشالله یکم حالتون بهتر شد بعدا تا میتونین سعی کنین استراحت کنین در آرامش باشین