2777
2789
عنوان

روغن بادام تلخ برای مژه😍👌🏻

1948 بازدید | 6 پست

سلام دوستان عزیز من اومدم تجربم رو باهاتون به اشتراک بزارم امیدوارم براتون مفید باشه🤍

خب بچها من مژه هام معمولی بود و خیلی پر نبود و همیشه این موضوع ناراحتم میکرد،یه چند وقت هم بود مژه هام کم پشت شده بود و خیلیی رو مخم بود واقعا ،تا اینکه روغن بادام تلخ رو تهیه کردم و خط چشمم اون قسمت موییش رو شستم و هرشب اون رو به روغن آغشته کردم و به مژه هام زدم مثل خط چشم کشیدن نتیجه اش فوق العاده بود و من یه عالمه مژه های ناز جدید درآوردم که دارن بلند میشن مژه هام نسبت به قبل پرپشت تر شدن خیلیی و اینکه خیلی مشکی تر شده حتی😍من قبلا روغن نارگیل میزدم ولی واقعا بی تاثیر بود ولی روغن بادام تلخ برام معجزه کرد👌🏻🥰الان ریمل میزنم انگار که اکستنشن کردم و در کل خیلی راضیم از این روغن فقط حواستون باشه داخل چشمتون نره که میسوزونه قبل خواب بزنید که بعدش زود بخوابید😁

پرسید:حضورش در قلبت به چه مانَد؟                                _گفتم:مانند صدای آدمی که در غربت،                              به زبان مادریت سخن گوید....

سوالیم داشتین بپرسین بهتون جواب بدم و اینم بگم من کمتر از ۱ ماه حدودا ۲۰ روز حتی کمترر نتیجه گرفتم😍

پرسید:حضورش در قلبت به چه مانَد؟                                _گفتم:مانند صدای آدمی که در غربت،                              به زبان مادریت سخن گوید....

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

روغن اصل از کجا گرفتی؟درمورد ابرو چی؟

عزیزم روغنی که من استفاده کردم شرکتی بود از مارک نرمک خیلی راضی بودم

روغن اصل از کجا گرفتی؟درمورد ابرو چی؟

و در ضمن برای ابرو رو هنوز استفاده نکردم عزیزم نمیدونم

عزیزم روغنی که من استفاده کردم شرکتی بود از مارک نرمک خیلی راضی بودم

عزیزم قیمتش چنده چون من از عطاری پرسیدم ۵۰ اینا میگف میخواستم ببینم برا شمام همین قیمت بود یا قیمتش بیشتر بود