2777
2789
عنوان

من دیگه از سینگلی خسته شدم 🥴🥴🥴

390 بازدید | 16 پست

بچه ها من تایمی که دوست پسرم رو از زندگیم حذف کردم

میرم سمت مدیتیشن و یوگا و کتاب خوندن و پادکست گوش دادن اینا تا حالم خوبه بشه

ولی وقتی تو رابطه بودم باهاش بی هیچ دلیلی حالم خوبه

نیازی به این کارا ندارم

پر اعتماد به نفس بودم حس کافی بودن دارم

ولی وقتی تو رابطه نیستم انگار به چیزی گم کردم

نمیدونم ولی من آدم سینگل موندن نیستم

هیچکس نیست موچ‌موچی ات کنه و لوس لوسی ات کنه

هیچ پیام مواظب خودت باش و لباس بپوش بیام دنبالت و شب بخیری هم منتظرت نیست

زندگیت هیچ هیجان و دوپامینی نداره

هیچکسم نیست هول بده منو سمت باشگاه و درس

چون خیلی مشوقم بود 

کمبود محبت گرفتم تو این یک هفته که نیستش

اه اه زندگی سینگلی خیلی فاک داپه🤮

🧘🏻‍♀️🌊 . یه جمله تاثیر گذار تو امضام ، تصور کن🙏.  نزدیک ام نشو. آدم گریز و آنتی سوشال هم خوده خودتی  ! ما هیچی نیستیم جز انتخاب های خودمون. Book 📚 healthy diet 🥑 workout🏋🏼‍♀️1  به بچه هاتون یاد بدید منتال هلث اشون از موفقیت و دستاورد هاشون مهم تره.🪴💚

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میفهممتمن همش در حال درس خوندن برا دانشگاهروتین پوستی مدیتیشنورزش و پیاده رویکتاب غیر درسی ولی حالم ...

‌پارتنر خوب همه چیزه

🧘🏻‍♀️🌊 . یه جمله تاثیر گذار تو امضام ، تصور کن🙏.  نزدیک ام نشو. آدم گریز و آنتی سوشال هم خوده خودتی  ! ما هیچی نیستیم جز انتخاب های خودمون. Book 📚 healthy diet 🥑 workout🏋🏼‍♀️1  به بچه هاتون یاد بدید منتال هلث اشون از موفقیت و دستاورد هاشون مهم تره.🪴💚
یه هفتست سینگلی؟😐من یه عمر😂جا من بودی چکار میکردی😂

اره والا به هفته است تموم کردم ولی دیگه نمت😩

یه هفتست سینگلی؟😐من یه عمر😂جا من بودی چکار میکردی😂

منم یک عمر سینگلم😂حس ناکافی بودن نداری؟ من دیگه خودمم خودمو دوست ندارم یعنی پذیرفتم که دوست داشتنی نیستم

من مهر میزنم🗿💅🤡🦥😁💘

دیدی آدم شبا میگه آخیش و میخوابهصبحا با انرژی بیدار میشه الان به زور خودمو سرپا نگه داشتم با قهوه و ...

اصلا دوست پسر به چیزیه که کل انرژی ها زنانه ات رنده نگه میداشت

الان هیچی

بقول تو فقط این کارو میکنیم به زور سرپا باشیم

دلیلش؟راه برگشت نداره؟

دلیل خاصی نداره

بهم گفت دلسرده ام کنی بهت خیانت میکنم

من باهاش بهم زدم که الان گوه خوردم🥴

میرم بهش پیام بدم😂

ما از همه جا همدیگرو بلاک کردیم 😂