2777
2789

مثلا هی میگهه چاق شدی🤕

به بچه ها میگه مامان دیوِ اومد😒🙄

یا کلا از این چرت و پرت ها🤦‍♀️

ایراد میگیره از ظاهرم و...

چه رفتاری داشته باشم؟🤕🚶‍♀️

و اینکه خودم واقعا راضیم از قیافم و اندامم🫠

اللهم عجل لولیک الفرج 💚💚💚

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شروع کن هرچی ایراد داره بزن تو روش تحقیرش کن 

ادب میشه

من کردم جواب دادم

جالبه زمانی تز من ایران میگرفت که تو اوج بدنسازی بودم

پس‌‌ ایراد  از تو نیست

حسوده و میخواد بگه ازت سره

وزن بارداری ۸۶ ، بلافاصله  بعد زایمان ۷۸، روز چهلم ۶۹ هدف ۶۵ ، وزن الان و شش ماه پس از زایمان +شروع ورزش از ۴ ماه پس از زایمان ۶۴.۵

تو هم ازش ایراد بگیر تا هوا برش نداره ببین کجا ایراد داره

خب همه ادما یه ایراد هایی دارن

ولی خب من هی نشده این جوری بهش بگم🚶‍♀️

ازش ایرا بگیر بگو چطوری اقا غولهاوووف نگا شکمش جلو پاهات لنگ انداخته و ...

شکم نداره

زیاد چاق نیس🤦‍♀️😒

ولی خب چیزای دیگه هس

چند کیلویی

دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است 

شروع کن هرچی ایراد داره بزن تو روش تحقیرش کن ادب میشهمن کردم جواب دادمجالبه زمانی تز من ایران میگرفت ...

پس راحلش فقط ایراد گرفتن ازشه🫤🖐

۶۹ 🤦‍♀️قدم ۱۶۰

خب به نسبت قدت یکم اضافه وزن داری ولی دیو نیستی بگو‌حرف دهنشو بفهمه

دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است 

پس راحلش فقط ایراد گرفتن ازشه🫤🖐

نه عزیزم در خلوت محترمانه بهشون بگید ازاین کارشون دلگیر هستیدو تاکید حتی اگرم قصدش شوخیه شما راناراحت میکنه 

تلویحا بگید ممکنه شما هم عیوبی دارید که من نمیخوام به روت بیارم و صرف نظر کردم .مقابله به مثل فقط حرمت شکنی میشود 

نه عزیزم در خلوت محترمانه بهشون بگید ازاین کارشون دلگیر هستیدو تاکید حتی اگرم قصدش شوخیه شما راناراح ...

وقتی میفهمه ناراحت شدم میگه شوخی کردم ولی باز ادامه میده😒