2777
2789

شهرداری گوه مشهد رو جوب ها بلوک گذاشته برای زیبایی شهر، حالا یکیش رفته بود کنار من از سرویس پیاده شدم،پام گذاشتم پام رفت اون وسط اون یکی پام بالا، قشنگ جر خوردم از حرکات سخت ژیمناستیک تو سه ثانیه زدم.

بعد ساق پام پوستش باز شده، اومدم خونه به جای اینکه دختر قشنگ بدبختم که ۱۱ شب از سرکار اومدی اینجوری جلوی ملت ۱۸۰ زدی بمیرم برات. اونا رفتن تو قیافه.

من ریدم تو بخت و اقبالت دختر🩷

نور خدا که بسته شد به میله و علمی که اثبات نکرد این شکست.

بهتری الان ؟

همه جات سالمه خواهر؟

ببخشید با دیدن نقاشیت ناخواگاه ترکیدم 😶‍🌫️😶‍🌫️

آدما وقتی بیش از اندازه  اصرار میکنن که یه چیزئ هستن.      دقیقا همون چیز نیستن          

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بهتری الان ؟همه جات سالمه خواهر؟ببخشید با دیدن نقاشیت ناخواگاه ترکیدم 😶‍🌫️😶‍🌫️

نه سالم که نیستم پام زخمیه میسوخه😂

اشکالی نداره عزیزم 🩷😂

وای خاک تو سرم خندم گرفت ببخشید تروخدا 

اخه نقاشیت پاهات بازه انگار صد و هشتاد زدی بعد دیدم دستته انگار 😂😂

کرم بزن به ساق پات تمیز نگهش دار عفونت نکنه درکت میکنم عزیزم ♥

وقتی قهوه میخوری، از تلخیش لذت میبری...                      اما وقتی بادوم بخوری و تلخ باشه میندازیش دور... چون از بادوم انتظار تلخی نداری! بحث بحثه انتظاره 🌚✨
وای خاک تو سرم خندم گرفت ببخشید تروخدا اخه نقاشیت پاهات بازه انگار صد و هشتاد زدی بعد دیدم دستته انگ ...

قربونت اشکال نداره شما بخند🙂😂

مرسی عزیزم🩷

خیلی بده مخصوصا که همه نگاه میکنن الان درد داری ؟؟؟؟

آره همه جام میسوخه🤣

ولی میترسم باز گریم بگیره هی میخندم عین جوزی ها

سلام اوه اوه🤕 اولش نفهمیدم چی گفتی مجبور شدم سه باره بخونم🙄

*اگه میتونی تصور کنی پس میتونی انجامش بدی*💪

حالا دورت بگردم این که خوبه تو ندیدیش 

من همیشه از این پل اهنیا که تو خیابونه بینش بازه میترسیدم یه شب انگار یه میلشو ورداشته بودن من تا رون پام رفتم توش😂😂 

وای انقدر خندم گرفته بود بجایی که خودمو دربیارم هر هر میخندیدم یه مرده اومد نجاتم داد 😂😂

وقتی قهوه میخوری، از تلخیش لذت میبری...                      اما وقتی بادوم بخوری و تلخ باشه میندازیش دور... چون از بادوم انتظار تلخی نداری! بحث بحثه انتظاره 🌚✨
سلام اوه اوه🤕 اولش نفهمیدم چی گفتی مجبور شدم سه باره بخونم🙄

دیگه ببخشید همینم با چشای اشکی نوشتم خالی شم😂🤦🏻‍♀️

حالا دورت بگردم این که خوبه تو ندیدیش من همیشه از این پل اهنیا که تو خیابونه بینش بازه میترسیدم یه ش ...

😂😂😂🤣🤦🏻‍♀️

نه سالم که نیستم پام زخمیه میسوخه😂اشکالی نداره عزیزم 🩷😂

الهی بگردم ❤️‍🩹

انشالله بلا به دوره 

هر چی زودتر خوب شی مهربون 

آدما وقتی بیش از اندازه  اصرار میکنن که یه چیزئ هستن.      دقیقا همون چیز نیستن