2777
2789
عنوان

اینجوری تو خیابون افتادم تو جوب عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 271 بازدید | 19 پست
😂😂😂🤣🤦🏻‍♀️

وای انقدر خندیده بودم همه ریملم ریخته بود 

یهو زیر پام خالی شد یهو دیدم تو پلم 😂

بخند دورت بگردم من حیف اون چشما نیست گریه میکنی عزیز دلم اشکال نداره یکم درد داری شایدم فردا کبود شه ولی زخمتو تمیز نگه دار 

وقتی قهوه میخوری، از تلخیش لذت میبری...                      اما وقتی بادوم بخوری و تلخ باشه میندازیش دور... چون از بادوم انتظار تلخی نداری! بحث بحثه انتظاره 🌚✨
دیگه ببخشید همینم با چشای اشکی نوشتم خالی شم😂🤦🏻‍♀️

خدا ببخشه گلم از دفعه بعد بیشتر دقت کن امیدوارم زود خوب شی 🤍💚

*اگه میتونی تصور کنی پس میتونی انجامش بدی*💪

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وای انقدر خندیده بودم همه ریملم ریخته بود یهو زیر پام خالی شد یهو دیدم تو پلم 😂بخند دورت بگردم من ح ...

باعث شدی منم بخندم😂🤣🩷

چشم عزیزم 🩷

نور خدا که بسته شد به میله و علمی که اثبات نکرد این شکست.
باعث شدی منم بخندم😂🤣🩷چشم عزیزم 🩷

همیشه بخندی قشنگم ♥😂 

وقتی قهوه میخوری، از تلخیش لذت میبری...                      اما وقتی بادوم بخوری و تلخ باشه میندازیش دور... چون از بادوم انتظار تلخی نداری! بحث بحثه انتظاره 🌚✨