2777
2789
عنوان

ی سوال

82 بازدید | 10 پست

.خیلی برام مهمه بدونم ی ادمی که بیست تومن داره سرمایه ایا پولدار محسوب میش؟اگر این پول داشتین .چطوری هزینه میکردین

خدایم برایم کافیست،🤍🌱کاربری دست چند نفر است

آره دو تومنشو بده من ببین چجور میرم تو نقش

دختری بادنیای دخترانه خودوقلبی مهربان🎊🎀 دوسه مثقال خریت زخران چیزی نیست 🐴 آدمی هست که الحق دوسه خروار خراست ...💫اگر ایران به جز ویران سرا نیست ؛ من این ویران سرا را دوست دارم 💔

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

۲۰ تومن؟؟ واقعا کفاف خرج دوماهتم نمیده پولدار کسیه که سرمایش بالای ۷ میلیارد باشه حالا اون سرمایه می ...

عزیزم منم منظورم بیست میلیارده

دو تومن ک چیزی نمیش

واسه من خیلی چیزا ازش درمیاد 

دختری بادنیای دخترانه خودوقلبی مهربان🎊🎀 دوسه مثقال خریت زخران چیزی نیست 🐴 آدمی هست که الحق دوسه خروار خراست ...💫اگر ایران به جز ویران سرا نیست ؛ من این ویران سرا را دوست دارم 💔

عزیزم منم منظورم بیست میلیارده

شت پس چرا میگی بیست تومن؟؟

اره پولدار حساب میشه واقعا سرمایه ی خوبی برای تجارت و خرید و فروشه کسایی هم که سواد مالی ندارن میگن پول یه خونه میشه و کمه و فلان

شت پس چرا میگی بیست تومن؟؟اره پولدار حساب میشه واقعا سرمایه ی خوبی برای تجارت و خرید و فروشه کسایی ه ...

اشتباه تایپی گل