2777
2789
عنوان

کادو تولد

57 بازدید | 9 پست

دوستان من مامانم چند روز دیگه تولدشه و من نمیدونم چی براش بگیرم.مثلا شما دوست دارید دخترتون چی برای تولدتون کادو بگیره؟

خداوند دایره انسان های اطراف شما را کم میکند.... چون مکالماتی را میشنود که شما نمیشنوید!

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من مامانم همیشه ادکلن و اینا بابام براش میگیریم ولی من از لباس های خواب خوشم میاد براش بگیرم😈😂

ای جان  

خداوند دایره انسان های اطراف شما را کم میکند.... چون مکالماتی را میشنود که شما نمیشنوید!
من همیشه با خودش میرم ب سلیقه خودش میخره تولد امسالش براش مانتو خریدم

اخه میخواستم سوپرایزش کنم

اگه نميخواى سورپرايزش كنى ازش بپرس چى لازم داره

مثل اره اى كه تو كنده درخت گير كرده.نه ميشه درش آورد،نه ميشه بريد.                                                         حكايت بعضى آدماس🤦🏻‍♀️
اگه نميخواى سورپرايزش كنى ازش بپرس چى لازم داره

والا میخوام سوپرایزش کنم خودم موندم چی بگیرم

من همیشه با خودش میرم ب سلیقه خودش میخره تولد امسالش براش مانتو خریدم

به نظرتون شال با یکم لوازم آرایش خوبه؟ آخه مامانم خیلی اهل آرایش زیاد نیست 

به نظرتون شال با یکم لوازم آرایش خوبه؟ آخه مامانم خیلی اهل آرایش زیاد نیست

ببین به چه چیزی بیشتر نیازداره یا به چی خیلی علاقه داره 

مثلا من مامانم اصلا ارایش نمیکنه ب بوی ادکلن هم حساسیت داره آسم داره واسه همین اینچیزا رو اصلا نمیخرم 

در حد کیف و شومیز و مانتو و اینچیزا 

تهش اصلا هرچی میخواد با تو باشم طلبم من تجسم میکنم بات خودمو با یه بچه بغلم ...

برای طراحی و ادیت کلیپ تولد با قیمت 95 دررخدمتم .پیجم تو امضام نوشتم .طرح و اهنگ و متن دلخواه خودتون.تولدشون مبارک

طراحی کلیپ دعوت نامه عروسی ، عقد ، تولد ، فارغ التحصیلی و قدم نو رسیده  با اسم خودتون، به  قیمت 95تومان @clip_edit44 فالوم کن