2777
2789
عنوان

تا حالا دیدین کسی در دبستان

135 بازدید | 14 پست

درسش ضعیف باشه و بی دقت و بیخیال بعد بره دوره اول دبیرستان درسخون و زرنگ بشه

باز مهر داره میاد حالم خرابه از دست بچم

تا آخر شب طول میده یه مشق بنویسه

اره بابا

ازین میترسید که چون ۲۸ سالتونه ۴ سال برید دنبال علاقتون وقتی تمومش کردید بشه ۳۲ سالتونه؟😵‍🤯 شما چه اون رشته رو بخونید چه نخونید چند سال دیگه میشه ۳۲ یا حتی ۴۰ سالتون🤫 پس چرا وقتی قراره در هر صورت بشه ۳۲ سالتون هدفتون رو دنبال نکنید😉🙃    

بله زیاد

لَا‌تَخَفْ ‌وَ لَاتَحْزَنْ ‌إِنَّا مُنَجُّوكَ🌿 ما در کنار فلسطین ایستاده ایم، نه برای اینکه فلسطینی و یا عرب هستیم، ما کنار آن ایستاده ایم، زیرا به مثابه‌ی آزمونی روزانه برای وجدان جهان است🇪🇭

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب دبستان چیزی نداره که 

من خودم کلا درس رو دوست نداشتم متنفر بودم تو دبستان مشق اینا نمینوشتم ولی سر کلاس گوش میدادم همیشه نمراتم از دوم دبستان تا ششم خیلی خوب بود 

راهنمایی هم نخوندم کلا مدرسه هم نمی‌رفتم یجورایی غیر حضوری میخوندم معدل سه سالم تقریبا شده ۱۷‌

اَزجآن‌گَرخُوشتَربآشَد،طُ‌آنی...🕊❤️A

من دبستان همیشه مشقامو بزور آخر شب می‌نوشتم کل روز بازیگوشی میکردم . اما راهنمایی خودم خونم قشنگ تلاش کردم که برم نمونه یا تیزهوشان سال نهم معدلم شد 20 نمونه هم قبول شدم امسال هم فرهنگیان دبیری قبول شدم 

لطفا هدیه برای ۱۴ معصوم ( ع)  ی صلوات بفرستید 🌷❌به هیچ وجه هیچ مردی تو تاپیک های من نظر نده و ریپلای نکنه منو ، اگه دارم با مردی حرف میزنم یا نمی‌دونم مرده با جنبه انسانیشو دیدم وگرنه اصلا جواب نمی‌دم❌ اگه من اشتباهی میکنم به این معنی نیست که اسلام کامل نیست و یا اشتباهه به این معنیه که من اشتباه کردم و نتونستم اونجوری که باید حواسم باشه ☺️هیچ وقت به اندازه وقتی که داداشم بهم میگه جوجه معلم ذوق نمیکنم 😍( این قسمت کمی برگرفته از امضای یکی از دوستان هستش ) 

خواهرزاده ام دبستان خیلی ضعیف بود یواش یواش مشق مینوشت منتظر تعطیلی بود الان میره هفتم هر سال قوی تر شده 

پسر خودم امسال اوله معلومه باید دنبالش کنم ولی ضعیف نیست شیطونه مدام میگه درس نمیخوام بازی کنم 

یکی دو سال باید دنبالش کنم تا بزرگتر بشه بفهمه 

یه دختری تو مدرسمون پزشکی قبول شد از بچگی میشناختمش درسش معمولی بود نه خوب نه بد ولی خب بهترین رشته قبول شد سهمیه هم نداشت 

بجز اون حقیقتا ندیدم کسی یهو متحول بشه ممکن پسرتون جز اون ۱ درصد باشه 😉

وای از این عمر که با می‌گذرد، میگذرد :)

من فقط مجتبی شکوری رو میشناسم یهو متحول شد اونم یادم نیس از کودوم پایه یهو اینجور شد ولی خو کنکورو ک ...

دخترم هوشش خوبه ولی فکر چیزای دیگس 

دارم توضیح میدم به افق خیره میشه

ده بار باید بگم تا بره تو گوشش

فکر اهنگای خواننده ای رپی هست همش

ده سالشه الان

تازه میگه میخوام داروساز هم بشم🤪

خداروشکر تبریک

ممنون 

لطفا هدیه برای ۱۴ معصوم ( ع)  ی صلوات بفرستید 🌷❌به هیچ وجه هیچ مردی تو تاپیک های من نظر نده و ریپلای نکنه منو ، اگه دارم با مردی حرف میزنم یا نمی‌دونم مرده با جنبه انسانیشو دیدم وگرنه اصلا جواب نمی‌دم❌ اگه من اشتباهی میکنم به این معنی نیست که اسلام کامل نیست و یا اشتباهه به این معنیه که من اشتباه کردم و نتونستم اونجوری که باید حواسم باشه ☺️هیچ وقت به اندازه وقتی که داداشم بهم میگه جوجه معلم ذوق نمیکنم 😍( این قسمت کمی برگرفته از امضای یکی از دوستان هستش )