2777
2789
عسل داریم با خامه طبیعی خرما نداریم اگه داشتیم میخوردم

خامه، به اون معنا نمیتونه جزو شیرینی مد نظر این موضوع باشه به نظرم. 

عسل طبیعی هم به نظر میرسه منظور اینه که زنبور، شکر نخورده باشه. 

برای همین گفتم از جای معتبر و شناخته شده خرید کنید. 

البته اینها همه نظرات شخصی منه که شاید خیلی مهم نباشه. 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

در ضمن یه جا خوندم که ذکر های مخصوص این موضوع رو نباید به خوراک داغ یا در حال جوشیدن خوند، مثل غذای در حال طبخ. 

ولیکن صحت و سقم بعضی مطالب که ماها از جاهای مختلف مطالعه داریم ، نامشخصه، ولی ضرری هم نداره که رعایت کنیم. 

همچنین گفته شده بود که مثلاً اگر شربت درست کردی به این منظور، بهتره که ماده ی ترش مزه مثل لیمو ترش، داخل شربت نریزیم. 

در ضمن یه جا خوندم که ذکر های مخصوص این موضوع رو نباید به خوراک داغ یا در حال جوشیدن خوند، مثل غذای ...

چقد واقعا اطلاعات بدرد بخور و مفیدی دادین جدی میگم

کاملا هم حرفاتون منطقی هستن

چقد واقعا اطلاعات بدرد بخور و مفیدی دادین جدی میگمکاملا هم حرفاتون منطقی هستن

قربونت عزیزم، فقط اینکه عرض کردم صحت و سقم این چیزا، صد در صد مشخص نیست، چون من هم از این ور اون ور مطالعه کردم اینها رو. 

در عین حال رعایتش ضرری نداره. 

فقط مهمترین موضوع، اینه که در امور حلال به کار گرفته بشه. وگرنه شاید تأثیر عکس بگذاره. 

امور حلال یعنی فقط محارم؟

یعنی طرف شوهرت باشه دیگه.

خدایی نکرده مثل بعضی ها، دوس پسر و امثال دوس پسر نباشه. یا اونهایی که میگن نامزد هستیم، ولی هنوز خطبه ی عقد محرمیت بین شون خونده نشده و نامحرم هستند. یعنی هنوز از نظر روابط عاشقانه و لذت بخش، حلال همدیگه نیستند، بنابراین ذکر برای گرمی رابطه، احتمالاً اثر نمی کنه. 

در رأس همه ی اینها، به نظرم اگه انسان، اول از همه رابطه شو با خدای خودش درست و اصلاح کنه، خدا هم رابطه ی اون رو با تمام خلق و مخلوقات، اصلاح و نیکو خواهد کرد. 

همین ذکر ( یا ودود) رو برای ایجاد محبت و مودت بیشتر بین انسان و خدا هم میشه گفت. 

وقتی خدا، انسان رو دوست داشته باشه، تمام نیازهای اون رو براساس حکمت و مصلحت، از راه حلال و در زمان مناسب، برآورد خواهد ساخت. 

یعنی طرف شوهرت باشه دیگه. خدایی نکرده مثل بعضی ها، دوس پسر و امثال دوس پسر نباشه. یا اونهایی که میگن ...

عشق منی خانومی خیلی مچکر بابت توضیحات و وقتی که گذاشتی❤️