الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
باید بگم که همش بستگی به این داره که ازت خوشش بیاد یا نه، اگه نیاد نه هرکاری کنی باز عاشق نمیشه
برای اینکه توجه ش رو جلب کنی بنظرتون چکار باید کرد؟ فکر کنید ارتباط رسمیه ولی حس یکطرفه از سمت خانمه و طرف نمیدونه. به اصطلاح راهی هست مهر به دل طرف بیوفته؟ لطف و محبت بی چشم داشت بنظرتون تا چه حد خوبه؟
آخرین پرنده را هم رها کردهام ؛ اما هنوز غمگینم چیزی در این قفس خالی هست که آزاد نمیشود✨🕊
برای اینکه توجه ش رو جلب کنی بنظرتون چکار باید کرد؟ فکر کنید ارتباط رسمیه ولی حس یکطرفه از سمت خانمه ...
اینکه رابطه یطرفه باشه و شما بخای که بدستش بیاری متاسفانه جوابگو نیست، چون اون بیشتر دور میشه، بهترین کار مدیریت کردن رابطست بطوری که دیگه فکرکنه مثل قبل نیستی و بهش وابستگی نداری، اینکه حتی میتونه پای یکی دیگه وسط باشه برای شما، یجورایی جلب توجه کنی