2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

این که ی سره قربون صدقشون بری نه واقعا گاهی ی جدیتی های باید براشون داشته باشی تا زمانی که ی حرف عاشقانه میزنی خوششون میاد این که همیشه مهربون باشی باهاشون جو میگرتشون نمی دونم چه طور بگم برسونم منظورمو😂😂🤦

اینکه رابطه یطرفه باشه و شما بخای که بدستش بیاری متاسفانه جوابگو نیست، چون اون بیشتر دور میشه، بهتری ...

من که تو رابطه نیستم باهاش

چند ماهه بهش حس پیدا کردم ولی خبر نداره. سرش چند ماهه اضطراب گرفتم

همکلاسی هستیم

ارتباطم در حد همکلاسی ولی مودبانه و رسمی بوده. اگر چتی هم بوده تو چارچوب بوده نه مورد موضوعات چرت و پرت

این حالت رو میگم

آخرین پرنده را هم رها کرده‌ام ؛ اما هنوز غمگینم چیزی در این قفس خالی هست که آزاد نمیشود✨🕊
مرسی

فدات از من ب تو نصیحت خودتو از همین حالا ک هنوز اول راهی کوچیک نکن بزار همیشه تشنت باشه سعی کن دیر ب دست بیای براش بزار دست نیافتنی باشی زیاد خودتو تو دست و پاش ننداز😃

حوصله ی ثابت کردن خودم به بقیه رو ندارم هرچی درموردم شنیدی دوتا دیگم بزار روش😉😉😉😉
به شرط اینکه پسره بیاد جلو؛ نه اینکه همو نمیشناسن دختره اخم کنه و فکر کنه الان پسره خوشش میاد اتفاق ...

اونکه بله 

منظورم از سنگین بودن اینه که رفتار دختر یه جوری نباشه پسره با خودش بگه دختره از ایناییه که به همه پا میده

هر وقت دلت گرفت مهم نیست کجایی یا کیا نزدیکتن... فقط هرکاری لازمه انجام بده تا آروم بشی... خجالتم نکش... فردا قرار نیست بقیه دردای مدفون شده تو قلبتو برات حمل کنن🫂💙

من که تو رابطه نیستم باهاشچند ماهه بهش حس پیدا کردم ولی خبر نداره. سرش چند ماهه اضطراب گرفتمهمکلاسی ...

این موضوع دیگه در رابطه با خانوماست، که چجوری جلب توجه کنی 😁از اختیار من خارجه

این موضوع دیگه در رابطه با خانوماست، که چجوری جلب توجه کنی 😁از اختیار من خارجه

خب شما آقایی😂 هم جنس خودتونو بهتر میشناسید😂

آخرین پرنده را هم رها کرده‌ام ؛ اما هنوز غمگینم چیزی در این قفس خالی هست که آزاد نمیشود✨🕊
خب هر پسری از یچیزی خوشش میاد و کراش میزنه رو طرف 😂

خدایی من گناه دارم انقدر اضطراب کشیدم این همه ماه

یه راهکار کلی بدید😭😂

بهش محبت بی چشم داشت کنم؟

خدایی من گناه دارم انقدر اضطراب کشیدم این همه ماهیه راهکار کلی بدید😭😂بهش محبت بی چشم داشت کنم؟

نه محبت نکن، از اون نگاهای کش دار بکن، بعد خودتو بزن ندونستن، بزار بدونه که حس داری روش ولی جلو نرو تا خودش بیاد😅