2777
2789
عنوان

خاستگارم میگه

| مشاهده متن کامل بحث + 549 بازدید | 57 پست

با این سن خونه نخرید یه پس انداز نداره که یع عروسی بگیر به دل دختر مردم نمون زن گرفتن واسه چیه 

خوشبختی واقعی اون شبیه که بجای فکر کردن به چشاش زل بزنی تو چشاش ♥️😍 مهی هستم خداروشکر بعد مدت ها بهم رسیدیم عشقم کل زندگیم👰🏼 مربی شنا هستم 🤩🌊

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خودم سالمم پولدار نیستم خونه بابامم

از بقیه نظرها باهم برابر هستین؟

به نظرم اینجا نظرخواهی نکن با خانواده ت مشورت کن 

ببین آیا خواستگار بهتر برات میاد یا نه 

این آقا به دلت نشسته از نظر اخلاقی اوکی هست یا نه

از بقیه نظرها باهم برابر هستین؟به نظرم اینجا نظرخواهی نکن با خانواده ت مشورت کن ببین آیا خواستگار به ...

خب اخلاقش خوبه. خانوادگی هم اره. ولی من با مهریه ۱۴ تا نمیتونم قبولکنم ‌ 

مغازه داره. لوازم خودرو.

بستگی ب درامدش داره 

ولی اینکه خونه نداره یا عروسی نمیگیره بستگی ب خودت داره ک بتونی کنار بیای 

اخلاق و خانواده مهمترن خیلی مهمتر 

اهل مسافرت و تفریح و مهمونی هست؟ یا متونی از پس مخارج ی زن بربیاد ؟ 

خونه و مهریه بالا نمیتونه تضمین خوشبختی باشه

واسع اینکه خونه بگیره کم کم

کم کم چیه بگو خونه بگیر بعد بیا جلو حالا راجب عروسی هم حرف میزنیم ن که عقد کنیم مهریه که ۱۴ تا عروسی هم ن چه اعتمینانی دوسال دیگه خونه خرید نگفت حالا بریم مستاجری بعد راجب طلا اوردن چیزی نگفت

خوشبختی واقعی اون شبیه که بجای فکر کردن به چشاش زل بزنی تو چشاش ♥️😍 مهی هستم خداروشکر بعد مدت ها بهم رسیدیم عشقم کل زندگیم👰🏼 مربی شنا هستم 🤩🌊
بستگی ب درامدش داره ولی اینکه خونه نداره یا عروسی نمیگیره بستگی ب خودت داره ک بتونی کنار بیای اخلاق ...

من بهم برخورده اینهمه شرایط واسم گذاشته.  من عروسی نمیخام ولی میگه مهریع ۱۴ تا