2777
2789
عنوان

خاستگارم میگه

| مشاهده متن کامل بحث + 549 بازدید | 57 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه این شرایط برای پسر زیر سی سال بود میشد روش فکر کرد

ولی کسی که چشم به هم بزنی چندوقت دیگه میشه چهل سالش اصلا... 

کاربر حمید معصومی نژاد با عضویت در سال 1403 من نیستم.اگر گاهی جواب نمیدم عذر میخوام.بی حوصله ام،دوست دارم نظرم رو بگم و برم،همین... لطفا درخواست دوستی هم نفرستید حرف خصوصی با کسی ندارم💚

عزیز فکر کردی بعد دو سه سال قراره چه اتفاقی بیوفته که خونه دار شید؟ بگو باشه عروسی نمیخوام جهازم نمیارم در حد وسایل ضروری ولی خونه شده یه جای پرت بگیر بریم یه جای نرمال اجاره کنیم

بزرگترین شکوه ما در هرگز نیفتادن نیست، بلکه در برخاستن پس از هر بار سقوط است.

سلام. خدا قوت. ان شاءالله مسیر رو هموار کنید برای زندگی با توافق هم و درک صحیح شرایط.

ما الان چند ساله زیر سقفی بلطف الله، باور کن اصلا فیلم عروسی رو چند بار اوایل دیدم ....

بسم الله. پاک باش و خدمتگزار ! یا علی مولا علیه السلام. 

به نظر خودت میتونی این شرایط رو تحمل کنی؟چطور میخواد یکی دو ساله خونه بخره؟اگه میتونه اون یکی دو سالو هم نامزد بمون که یه باره برید سر خونه زندگیتون...حداقل خرجتون کمتره و زودتر پول خونه در میاد....شما هم میتونید برید سر کار وسیله بهتر ببری....

تمام اتفاقات و حوادث که برشما وارد می شود خیر است... خداوند صلاح بندگانشان را بهتر از خودشان میداند،و هیچ اشتباهی در آفرینش خداوند روی نداده است...پس بیهوده از بخت و اقبال خود شکایت نکرده و ناراضی نباش.