2777
2789
عنوان

خاستگارم میگه

| مشاهده متن کامل بحث + 549 بازدید | 57 پست
من جهازم کامله مشکلی ندارم واسه جهاز

عزیزم‌ببخشیدااینامیگم‌شمااز20سالگی‌شرایط‌ازدواج‌داشتی‌ومطمعنم‌تواین‌چهارده‌سال‌100خاستگارداشتی‌که‌خیلی‌بهترازاین‌موردبودن‌الان‌میخوای‌بااین‌انتخابت‌چشم‌بازاررادربیاری‌ردش‌کن‌بره‌نه‌به‌خاطراینکه‌خونه‌نداره‌به‌خاطراینکه‌نه‌زوقی‌داره‌حداقل‌به‌عشقش‌احترام‌بزاره‌براش‌یه‌جشن‌بگیره‌ونه‌میخوادمهریه‌خوب‌بگیره‌نامرد

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من بهم برخورده اینهمه شرایط واسم گذاشته. من عروسی نمیخام ولی میگه مهریع ۱۴ تا

شماام شرط بزار 

حق طلاق .حق فرزند 

سه دنگ اموال 

شماام شروطی باید بزاری 

این اقا حرفاشو رو راست زده 

شماام حرفاتو بزن اگر دیدی نه فقط ب منافع خودش فکر میکنه کلا ردش کن‌

هر دو نفرتون باید مساوی کوتاه بیاید تا ی زندگی اروم بتونید شروع کنید 

عزیزم‌ببخشیدااینامیگم‌شمااز20سالگی‌شرایط‌ازدواج‌داشتی‌ومطمعنم‌تواین‌چهارده‌سال‌100خاستگارداشتی‌که‌خی ...

گفتم خانوادم چی گفت حرف تو مهمه فقط مگه قراره مهریه رو خانواده هامون بدن که اونا حرف بزنن

طلا حرفی نزدیم فوقش یه طلای ۵۰ تومنی میاره

هر مناسبت باید طلا بیار شل نگیر شما تا الان مجرد موندی انتخاب درست کن که بعدن نگی این همه سال منتظر موندم اخرم چی گیرم افتاد 

خوشبختی واقعی اون شبیه که بجای فکر کردن به چشاش زل بزنی تو چشاش ♥️😍 مهی هستم خداروشکر بعد مدت ها بهم رسیدیم عشقم کل زندگیم👰🏼 مربی شنا هستم 🤩🌊
یعنی بگم حق طلاق حق حضانت حق تنصیف و ۱۴ تا سکه؟ عمرا قبول کنه

اره عزیزم  دیگه با مهریه ۱۴ تا باید قبول کن ایشون شرط هاش گذاشت شما یعنی نمی خوای شرطی بزاری 

خوشبختی واقعی اون شبیه که بجای فکر کردن به چشاش زل بزنی تو چشاش ♥️😍 مهی هستم خداروشکر بعد مدت ها بهم رسیدیم عشقم کل زندگیم👰🏼 مربی شنا هستم 🤩🌊