2777
2789
عنوان

مدرسه

161 بازدید | 23 پست

میخام امسال کتاب دخترمو سیمی کنم بنظرتون خوبه ؟ اخه دفتر سیمی داره بی جهت پاره میشه میترسم همین  بلا سر کتابشم بیاد پاره شه و دیگه چاره نداشته باشه.کسی تجربه داره کمکم کنه موندم تو دو دلی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اکثر مدرسه ها  دیگه چند ساله ک اجبار میکنن اصلا. نه پاره نمیشه فوقش یکی دو صفحه ی اول میشه ک خیلی مهم نیست

اللهم بارک لمولانا صاحب الزمان.خوشبختی یعنی صبح ک چشماتو باز میکنی ببینی عشقای زندگیت دارن نفس میکشن.

بی جهت پاره نمیشه ، با عجله تورق میکنن و چون تعداد فاصله بین سوراخ ها کم است مقاومت کم است. کتاب سیمی شده خوبه ، مخصوصا برای درس های تخصصی و اینکه برگه بینشون بگذارن

وقتی جوابتو نمیدم بدون دلیلش اینه از شعور داشتنت قطع امید کردم

منگنه کن منم میخوام منگنه کنم

وآقای با منگنه ک خوب باز نمیشه اصلا کتابا. مدرسه دختر من اجبار میکنن سیمی

اللهم بارک لمولانا صاحب الزمان.خوشبختی یعنی صبح ک چشماتو باز میکنی ببینی عشقای زندگیت دارن نفس میکشن.

به خود بچتون بستگی داره اگه وسایلش رو خوب و منظم نگه میداره سیمی کنید منم پارسال که پیش دبستانی بود سیمی کردم بعضی از دوستاش مرتب نبودن کل صفحات کنده شده بود ولی برای پسرم اصلا خراب نشد .

بگید سیم رو از سیمی که مناسب کتاب هست بزرگتر بردارن که بچه راحت تر کتاب رو ورق بزنه و احتمال اینکه به صفحه ها فشار بیاد و پاره بشه کمتره. 

سوال در مورد عطر و میکاپ و لوازم آرایشی داشتید ریپ بزنین😁💄🍒💅 آقایون درخواست ندید😑

منگنه بهتره

سیمی هم از ی جهت خوبه

من یک سال سیمی کردم چیزی نشد خیلی هم راضی بودم مثلا اگه دبستان باشه یکم ریسکه شاید بزنه پاره کنه

اگه دیدید که چیزای چرت و پرت میگم پوزش چون گوشی دست خواهرمه میاد تاپیک میزنه و نظر میده