2777
2789

مگه نه

فقط اینجا چیزی هست که غیبت نداره و

باید هزینه نتو پرداخت کنی🤣

وگرنه از کوچه تفاوتی نداره😀

به کاکتوس که زیاد آب بدی، خراب می‌شه؛ حکایت محبت کردن به یه‌سری از آدمای زندگیمونه :)                                این که عوض شدی ترس منه شدی بازی دست همه ..میزاری میری بی من .توکه میدونی سخته غمت .از تو دیگه چی سهم منه؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب الان بده یا خوببا توجه ب اینکه خودتم اینجایی

من الان ۷ ساله اینجام عصرا میام صحبت کنیم 

به کاکتوس که زیاد آب بدی، خراب می‌شه؛ حکایت محبت کردن به یه‌سری از آدمای زندگیمونه :)                                این که عوض شدی ترس منه شدی بازی دست همه ..میزاری میری بی من .توکه میدونی سخته غمت .از تو دیگه چی سهم منه؟

منطقه پایین شهرمون آقایون هم وارد مجالس زنونه میشن غیبت میکنن یعتی قشنگ مرد و زن راحت فوتبال بازی میکنن تخمه میشکنن قلیون میکشن فقط موقع شام میرن خونه هاشون🤣

منطقه پایین شهرمون آقایون هم وارد مجالس زنونه میشن غیبت میکنن یعتی قشنگ مرد و زن راحت فوتبال بازی می ...

خب یکم فکر کن عزیزم قشر ضعیف هزینه اینو ندارن ک برن تفریح های لاکچری وفلان و بخاطر گذروندن وقتشون با این چیزای کوچیک دلشون شاده سرشون‌گرم 

خب یکم فکر کن عزیزم قشر ضعیف هزینه اینو ندارن ک برن تفریح های لاکچری وفلان و بخاطر گذروندن وقتشون با ...

ما هم زیاد لاکچری نیستیماا اینجا پاتوق بنده هست 

اینجا محله مونه🤣

ما هم زیاد لاکچری نیستیماا اینجا پاتوق بنده هست اینجا محله مونه🤣

اوکی😂😂خیلیم عالی صفا وصمیمیت تو همون محله ها بیشتره بخدا هرکی نمیخواد پز ماشین جدید و پز عمل ها و فلان فلانشو‌ بده همه دورهم شادن 

اوکی😂😂خیلیم عالی صفا وصمیمیت تو همون محله ها بیشتره بخدا هرکی نمیخواد پز ماشین جدید و پز عمل ها و ...

نه بابا الان زمونه عوض شده دیگه اونام آدمای قبلی نیستن فقط از خرید خورد خوراک میگن