2777
2789
عنوان

کسایی که اعتقاد دارید

| مشاهده متن کامل بحث + 548 بازدید | 65 پست
چه میدونم اما برادرم و زنش دارن سالهاس باهم زندگی میکنن زندگیشون روز به روز بهتر میشه دنیا به کامشون ...

واقعا سخته میفهمم چی میگی .اما مطمئن باش اونا هم جوابشو پس میده اگه به خاطر نفرین این خانم باشه که واقعا جوابشو همشون پس میدم 

لطفا هدیه برای ۱۴ معصوم ( ع)  ی صلوات بفرستید 🌷❌به هیچ وجه هیچ مردی تو تاپیک های من نظر نده و ریپلای نکنه منو ، اگه دارم با مردی حرف میزنم نمی‌دونم مرده وگرنه اصلا جواب نمی‌دم❌ اگه من اشتباهی میکنم به این معنی نیست که اسلام کامل نیست و یا اشتباهه به این معنیه که من اشتباه کردم و نتونستم اونجوری که باید حواسم باشه ☺️هیچ وقت به اندازه وقتی که داداشم بهم میگه جوجه معلم ذوق نمیکنم 😍

مادر بزرگت همزاد داره.باید رفع بشه.پاکی چیه.اجنه دارن اذیتش میکنن

همزاد همه انسانها دارن وقتی انسانی بدنیا میاد یه همزادی باهاش تو دنیای ماورا بدنیا میاد از شخص محافظت میکنه اینکه همزاد داره رو هرکی گفته اطلاعات اشتباهی داده بهتون

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همزاد اذیت نمیکنه اشتباه میکنی دوست عزیزحرز امام علی حرز امام جواد و حرز حجاب بذارید دیگه هیچی نمیتو ...

حرز امام جواد انقدر گرونه آدم می‌تونه بخره مگه

برام دعا کنید به عشقم برسم چندساله منتظریم  🤲🏻♥️ دردناک‌ترین چیزآن است که: انسان "حقش" را "آرزو" کند...!    خداوند حافظ و نگهدار من است                          

واقعا سخته میفهمم چی میگی .اما مطمئن باش اونا هم جوابشو پس میده اگه به خاطر نفرین این خانم باشه که و ...

یجا خوندم که گفتید دعا گرفتید براش اگه گرفتید که پس خودتون رفتید پیش دعانویس و دعا گرفتید دعاهم باعث میشه اجنه کافر به شخص وصل میشه و بدتر میشه

مادربزرگ منم توهم میدید بردیمش دکتر عکسازسرشگرفان تشخیص الزایمر دادن به شرو ور های عموت توجه نکن دوس ...

عموم که بنده خدا چیز خاصی نگفته . 

اره آلزایمر هم ممکنه داشته. باشه . ممنون از راهنماییتون 

لطفا هدیه برای ۱۴ معصوم ( ع)  ی صلوات بفرستید 🌷❌به هیچ وجه هیچ مردی تو تاپیک های من نظر نده و ریپلای نکنه منو ، اگه دارم با مردی حرف میزنم نمی‌دونم مرده وگرنه اصلا جواب نمی‌دم❌ اگه من اشتباهی میکنم به این معنی نیست که اسلام کامل نیست و یا اشتباهه به این معنیه که من اشتباه کردم و نتونستم اونجوری که باید حواسم باشه ☺️هیچ وقت به اندازه وقتی که داداشم بهم میگه جوجه معلم ذوق نمیکنم 😍

همزاد همه انسانها دارن وقتی انسانی بدنیا میاد یه همزادی باهاش تو دنیای ماورا بدنیا میاد از شخص محافظ ...

اگه همزاد آسیب نمیزنه پس چطور من همه روابطم خراب میشه نامزدیم بی دلیل خراب شد.

هر سیدی میرم میگه همزاد داری باید دفع بشه

برام دعا کنید به عشقم برسم چندساله منتظریم  🤲🏻♥️ دردناک‌ترین چیزآن است که: انسان "حقش" را "آرزو" کند...!    خداوند حافظ و نگهدار من است                          

اینکارا چیه

خودم دعا توی نت گشتم که از پیامبر و امام و .. 

مثلا حرز امام جواد و ..‌‌ 

حرز امام جواد انقدر گرونه آدم می‌تونه بخره مگه

حرز امام جواد برای روح حرز امام علی برای اتصالات ماورایی و حرز حجاب هم حجابی بین شما و دنیای ماورا قرار میده که نه موجودی میتونه شمارو ببینه نه شما موجودی رو حتی شخصی که چشمش باز باشه چشمشو تا حدی میبینده اگر خواستید سایتی رو میدم چهارتا حرز حجاب حرز امام جواد و حرز امام علی و حرز ام صبیان رو به قیمت چهارصد و نود و پنج تومن بخرید و اعمال حرز ها هم انجام شده و براتون میفرستن

همزاد همه انسانها دارن وقتی انسانی بدنیا میاد یه همزادی باهاش تو دنیای ماورا بدنیا میاد از شخص محافظ ...

همزاد محافظت میکنه؟؟ اینهمه اتفاقات بد میافته برا ادما پس کوشن محافظین،،این حرفا چیه میزنید شما

منم شبا یه چیزی میاد اذیتم میکنه xو y هم اذیت نکردم.میگن همزاده

من به همزاد اعتقاد ندارم 

اگه همزاد آسیب نمیزنه پس چطور من همه روابطم خراب میشه نامزدیم بی دلیل خراب شد.هر سیدی میرم میگه همزا ...

خب شما دارید میرید پیش دعانویس که چک بشید بنظرتون کی شمارو میخواد چک کنه که بهتون جواب بده؟ 

و اگه دعاییم که گرفتید پس جن بهتون وصل می‌کنه 

و همزادی که میگن دعانویسا اصلا چیزی نمیبینن و یچیزی میگن الکی همزاد محافظ شماست تو دنیای ماورا همزادتون نباشه کلی بلا به سادگی سرتون میارن  ما نزدیک شدن همزاد به شخص رو داریم نه همزاد داشتن که این نزدیک شدن هم بخاطر اخلاقیات خود شخص هستش نه همزاد بیچاره

میتونه خراب شدن روابط چندتا دلیل داشته باشه شاید اصلا جن عاشق داشته باشید ولی اصلا ربطی به همزاد نداره

واقعا سخته میفهمم چی میگی .اما مطمئن باش اونا هم جوابشو پس میده اگه به خاطر نفرین این خانم باشه که و ...

ان شاءالله 

اصلا نفرین این خانم هم نباشه  مگه دنیا دارمکافات نیست پس چطور راحت داره زندگی میکنه برادرم و روز به روز هم زندگیش بهتر میشه مگه خیانت نکرد مگه هوو رو سر زنش نیاورد یه بچه رو در به در نکرد خدا ازش نگذره 

در واقعیت میزننش یا میبینه موجودی شبیه به مرد میاد میزنتش؟اگه موجودی میاد حرز اقا علی ابن ابی طالب ا ...

میگه آقای x و دوتا مرد دیگه میان میزننش . 

اره منم حرز امام جواد پرینت گرغتم براش گفت بهتر شده . ممنونم بابت راهنماییتون 💖

همزاد محافظت میکنه؟؟ اینهمه اتفاقات بد میافته برا ادما پس کوشن محافظین،،این حرفا چیه میزنید شما

ببینید همزاد نباشه جن میتونه هزار تا بلا سر شخص بیاره همزاد مسئول شخص نیست که خدا نیست که نزاره اتفاق بدی کلا براش نی افته محافظت میکنه ازش در برابر اجنه یه جنی مثلا یهو میاد میخواد شخصی رو تسخیر کنه اول باد جن میفرسته تو بدن شخص اگه طرف همزادش نباشه گیر افتاده باشه زودتر اون زمانی که قرار بود طول بکشه تسخیر میشه