2777
2789
عنوان

کسایی که اعتقاد دارید

| مشاهده متن کامل بحث + 549 بازدید | 65 پست
واقعا میان میزننش یا تصور میکنه فقط؟

نمی‌دونم اما مامانم میگه شبا هی باباشو صدا می‌کنه 

لطفا هدیه برای ۱۴ معصوم ( ع)  ی صلوات بفرستید 🌷❌به هیچ وجه هیچ مردی تو تاپیک های من نظر نده و ریپلای نکنه منو ، اگه دارم با مردی حرف میزنم نمی‌دونم مرده وگرنه اصلا جواب نمی‌دم❌ اگه من اشتباهی میکنم به این معنی نیست که اسلام کامل نیست و یا اشتباهه به این معنیه که من اشتباه کردم و نتونستم اونجوری که باید حواسم باشه ☺️هیچ وقت به اندازه وقتی که داداشم بهم میگه جوجه معلم ذوق نمیکنم 😍

نه فوت ده خیلی وقته . عموم میگه تا آخر عمرش هم تعریف می‌کرده که بیرونشون کردن ...

رد مظالم بدید و بت نیت ذون اقا خیرات بدید. 

ممکنه چون عذاب وجدان داره اینجور به نظرش بیاد .

‌روانپزشم هم ببرید دارو میده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه استاد درس حسابی پیدا کنید موکل رحمانی داشته باشه.براش دعا مینویسه ازش جدا بشن.منم اینجوری بودم صب ...

من قبلا خیلی اونارو میدیدم.الان بیشتر توی خواب میبینم اذیت میکنن.من سوره میخونم و ذکر میگم ازم دور بشن.رئیسشون اومد تهدیدم کرد که نمیذارم زندگیه خوب داشته باشین.نمیدونم چرا اینقدر با اینا در گیر شدم.

اره دنیا دارمکافاته ولی کاش هرکی عملش به خودش برگردا نه اینکه برادر و پدر یه گهی بخورن تاوانش رو دخت ...

اره میفهمم چی میگی بابای من ی رفتار وحشتناک با عموم انجام داد دختر عموم همون رفتار رو با ما( منو ابجیم ) انجام داد .

دنیا دار مکافاته واقعا .

اما خدا خودش بهتر می‌دونه . خدا خودش حواسش به همه اینا هست 

لطفا هدیه برای ۱۴ معصوم ( ع)  ی صلوات بفرستید 🌷❌به هیچ وجه هیچ مردی تو تاپیک های من نظر نده و ریپلای نکنه منو ، اگه دارم با مردی حرف میزنم نمی‌دونم مرده وگرنه اصلا جواب نمی‌دم❌ اگه من اشتباهی میکنم به این معنی نیست که اسلام کامل نیست و یا اشتباهه به این معنیه که من اشتباه کردم و نتونستم اونجوری که باید حواسم باشه ☺️هیچ وقت به اندازه وقتی که داداشم بهم میگه جوجه معلم ذوق نمیکنم 😍

رد مظالم بدید و بت نیت ذون اقا خیرات بدید. ممکنه چون عذاب وجدان داره اینجور به نظرش بیاد .‌روانپزشم ...

باشه حتما ممنون عزیزم💖

مادر بزرگت همزاد داره.باید رفع بشه.پاکی چیه.اجنه دارن اذیتش میکنن

دعا براش گذاشتیم 

من قبلا خیلی اونارو میدیدم.الان بیشتر توی خواب میبینم اذیت میکنن.من سوره میخونم و ذکر میگم ازم دور ب ...

قبرستون نرو.حتما یکیو پیدا کن حلش کنه.زندگیو زهرت میکنن.

این جانِ اولی نبود که کندم🖤

اره میفهمم چی میگی بابای من ی رفتار وحشتناک با عموم انجام داد دختر عموم همون رفتار رو با ما( منو ابج ...

چه میدونم اما برادرم و زنش دارن سالهاس باهم زندگی میکنن زندگیشون روز به روز بهتر میشه دنیا به کامشون هستش فقط منو خواهرام مخصوصا من روز خوش ندیدیم حداقل سر برادرم میومد میگفتم حقشه تاوانش رو پس بده هم خودش هم این زنش نمیدونم حکمت خدا چیه دیگه عقلم به ماورا نمیرسه

قبرستون نرو.حتما یکیو پیدا کن حلش کنه.زندگیو زهرت میکنن.

من خیلی وقته قبرستون نمیرم.حتی روز هم نرم؟ من چون اونارو از خودم دور کردم رئیسشون عصبانی شده میگه چرا اونارو فرستادی دنیای خودشون.واسه ی همین تهدیدم میکنه.نکنه میخواد یه کاری کنه من دیگه ذکر نگم.ولی من ذکر میگم.

منم شبا یه چیزی میاد اذیتم میکنه xو y هم اذیت نکردم.

میگن همزاده

برام دعا کنید به عشقم برسم چندساله منتظریم  🤲🏻♥️ دردناک‌ترین چیزآن است که: انسان "حقش" را "آرزو" کند...!    خداوند حافظ و نگهدار من است                          

در واقعیت میزننش یا میبینه موجودی شبیه به مرد میاد میزنتش؟

اگه موجودی میاد حرز اقا علی ابن ابی طالب امیرالمومنین و حرز اقا امام جواد و حرز حجاب بذاره دیگه نمیزننش

منم شبا یه چیزی میاد اذیتم میکنه xو y هم اذیت نکردم.میگن همزاده

همزاد اذیت نمیکنه اشتباه میکنی دوست عزیز

حرز امام علی حرز امام جواد و حرز حجاب بذارید دیگه هیچی نمیتونه بهتون دست بزنه میسوزن بره همین دور میمونن