2777
2789
عنوان

کسایی که اعتقاد دارید

| مشاهده متن کامل بحث + 549 بازدید | 65 پست
هر دعایی جن دیگه میاره و بدترش میکنه چرا دعا گرفتید؟!

دعا نگرفتیم . من حذر امام جواد و ... پرنیا گرفتم گذاشتیم زیر بالشت گفت بهتر شده 😅

لطفا هدیه برای ۱۴ معصوم ( ع)  ی صلوات بفرستید 🌷❌به هیچ وجه هیچ مردی تو تاپیک های من نظر نده و ریپلای نکنه منو ، اگه دارم با مردی حرف میزنم نمی‌دونم مرده وگرنه اصلا جواب نمی‌دم❌ اگه من اشتباهی میکنم به این معنی نیست که اسلام کامل نیست و یا اشتباهه به این معنیه که من اشتباه کردم و نتونستم اونجوری که باید حواسم باشه ☺️هیچ وقت به اندازه وقتی که داداشم بهم میگه جوجه معلم ذوق نمیکنم 😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یجا خوندم که گفتید دعا گرفتید براش اگه گرفتید که پس خودتون رفتید پیش دعانویس و دعا گرفتید دعاهم باعث ...

نه دعا نگرفتیم . 

میدونی ما کوچیک بودیم خیلی چشم می‌خوردیم مامانم برامون دعا ( مثلا حرز و نمی‌دونم حدیث های امامان یا حضرت زهرا و .‌‌رو ) برامون می‌نوشت هرجا می‌رفتیم با خودمون می‌بردیم .

منم برای مامان بزرگم حرز امام جواد و ۴ قل و ... رو تو برگه پرینت کردم گذاشتیم زیر بالشتش 

لطفا هدیه برای ۱۴ معصوم ( ع)  ی صلوات بفرستید 🌷❌به هیچ وجه هیچ مردی تو تاپیک های من نظر نده و ریپلای نکنه منو ، اگه دارم با مردی حرف میزنم نمی‌دونم مرده وگرنه اصلا جواب نمی‌دم❌ اگه من اشتباهی میکنم به این معنی نیست که اسلام کامل نیست و یا اشتباهه به این معنیه که من اشتباه کردم و نتونستم اونجوری که باید حواسم باشه ☺️هیچ وقت به اندازه وقتی که داداشم بهم میگه جوجه معلم ذوق نمیکنم 😍

توهم میزنه احتمالا به دلیل بیماری و کهولت سن آلزایمری چیزی داره میگیره ،،،اگر میزننش ک باید آثارش رو ...

👍🏻👍🏻👍🏻

میگه آقای x و دوتا مرد دیگه میان میزننش . اره منم حرز امام جواد پرینت گرغتم براش گفت بهتر شده . ممنو ...

حتما حرز امام علی و حرز حجابم بگیرید براش و سنگ نمک و سنگ زاج هم بذارید همراهش و گوشه های خونه داخل اون پاکت حرزش سنگ نمک و سنگ زاج بذارید چون بدشون میاد نزدیک نمیشن 

حرز حجاب حجابی قرار میده بین مادربزرگتون و اونایی که اذیتش میکنن خیلی این چیزا کمکش میکنه و اگه تونستید براش رقیه شرعی بذارید با چشم بسته گوش بده 

و داخل یه ظرف اب و گلاب ایات شصت قاف رو بخونید بهش بدین 

وقتی حموم رفت اندازه یه کاسه کوچیک سرکه بریزه از گردن به پایینش

این چیزایی که گفتمو براش انجام بدید خیلی کمکش میکنه و اگه پولشو دارید براش عقیقه بزنید که فوق العادس و اگه دعایی از دعانویسی فا..لگیری چیزی گرفتید تو اب جاری رودخانه بندازین

نه دعا نگرفتیم . میدونی ما کوچیک بودیم خیلی چشم می‌خوردیم مامانم برامون دعا ( مثلا حرز و نمی‌دونم حد ...

خیلی خوبه کارایی که گفتمو براش انجام بدین خیلی کمکش میکنه 

با احترام اجازه بدید این چرندیاتو باور نکنم

برید تحقیق کنید 

یا باید برید حرف دعانویسایی که به عمرشون جنی به چشم ندیدن رو بشنوید که الکی همزاد همزاد میکنن یا باید حرف حقیقتو باور کنید چطور میشه چیزی که خدا برای شخص قرار داده بد باشه 

نه دعا نگرفتیم . میدونی ما کوچیک بودیم خیلی چشم می‌خوردیم مامانم برامون دعا ( مثلا حرز و نمی‌دونم حد ...

سنگ نمک و سنگ زاجم بذارید از عطاری بگیرید هم چهار گوش خونه بذارید هم زیر بالشتش

چندتا تاپیک برای باطل سحر گذاشتم اگه خواستید برید لینک ویدیو هم گذاشتم خیلی کمکتون میکنه 

ان شاءالله اصلا نفرین این خانم هم نباشه مگه دنیا دارمکافات نیست پس چطور راحت داره زندگی میکنه برادر ...

اون که صددرصد تاوانشو پس میده ۱ سال نه ۲ سال نه ۱۰ - ۱۵ سال دیگه جواب میده .

من اکثرا دیدم میگن جواب پس دادن هرکس خیانت کرده حتی بعد از ۱۵ سال 

اون که صددرصد تاوانشو پس میده ۱ سال نه ۲ سال نه ۱۰ - ۱۵ سال دیگه جواب میده .من اکثرا دیدم میگن جواب ...

از این قضیه حدوا ۱۵ الی ۱۶ سال گذشته بابام اینقدر بهشون رسید که از خونه مستاجری پایین شهر اومدن بالای شهر براشون خونه خرید ماشین خرید کار خوب زندگیشون عالی شده هیچیشون هم نشده اونموقع تو بدبختی بودن الانو برو ببین خدا ازشون نگذره 

همزاد همه انسانها دارن وقتی انسانی بدنیا میاد یه همزادی باهاش تو دنیای ماورا بدنیا میاد از شخص محافظ ...

اع؟فک نمیکنی تو داری اشتباه میکنی؟بعنوان کسی ک خودمم داشتم حرف شما برام معنی نداره چون ادم ب تجربیاتش اعتماد میکنه ن نظر دیگران

این جانِ اولی نبود که کندم🖤

اع؟فک نمیکنی تو داری اشتباه میکنی؟بعنوان کسی ک خودمم داشتم حرف شما برام معنی نداره چون ادم ب تجربیات ...

نه چون من ندیدم من هر چیزی که گفتمو از یه استاد خیلی بزرگی گفتم که هفت پرده چشم سومش کنار رفته بود و انقد اذیت شد دعا کردن پرده هفتم دوباره برگشته حالا اگه خواستید اسمو میگم راجبش تحقیق کنید و راجب حرفش تحقیق کنید

استاد کاوه داخل یوتیوب بزنید میاره

و خیلیارو پاکسازی کرده با راهکاراش و یچیز دیگه همزاد اصلا اذیتی برای کسی نداره و ازش حفاظت میکنه چیزی که خدا قرار داده و چیزی که خدا قرار میده چطوری میتونه بد باشه مثلا یه بچه ای سالم بدنیا میاد نمیتونیم بگیم این تیکه از بدنش مضره مثلا دستش براش ضرر داره باید قطع شه؟ خب بچه بدبخت میشه داستان همزادم همینه در مقابل خیلی از اجنه ها حفظ می‌کنه طرفو

از این قضیه حدوا ۱۵ الی ۱۶ سال گذشته بابام اینقدر بهشون رسید که از خونه مستاجری پایین شهر اومدن بالا ...

ان شا الله حق به حق دار میرسه خدا جای حق نشسته امیدوارم شما زندگی خیلی بهتری داشته باشید حتما دعاتون میکنم فرصتی باشه 🤲🏻

ان شا الله حق به حق دار میرسه خدا جای حق نشسته امیدوارم شما زندگی خیلی بهتری داشته باشید حتما دعاتون ...

قربونت واقعا به دعا نیازمندم میخام اول برادرم تقاصشو به بدترین حد پس بده بعدش بابام