2777
2789
عنوان

کسایی که اعتقاد دارید

548 بازدید | 65 پست

سلام . 

مادربزرگم خیلیییی زن مظلومی بود جدیدا خیلیی حالش بد شده بعد مامانم می‌رفت پیشش می‌گفت مگه من چه گناهی کردم که خدا منو اینجوری کرده و ...( میگه که شب که میشه سه مرد میان میزننش میگه همین منو زمین گیر کرده و ..) بعد خودش میگه:« نکنه به خاطر اینه که آقای x بهم گفته بود که خانم‌y رو صیغه کرده بعد من به شوهرم گفتم اونم از باغ بیرونشون کرد ؟» ( مامان بزرگم از قصد بدی اینکار رو نکرده ها چون میدونسته می‌ره به همه میگه به شوهرش گفته بوده )

حالا چند وقت پیش به مامانم گفته که شبا آقای x  و دوتا مرد دیگه میان میزننم ( قبلش نمی‌گفت آقای x نیومده یواشکی به مامانم گفته که به کسی هم نگه ) 

بعد اینکه مامان بزرگم خیلی زن مظلومی بوده وقتی ۹ سالش بود اگه اشتباه نکنم برای آتش بس شوهرش میدن 

عموم میگه که چه جالبه که آنقدر واضح عمل آدما رو بهشون نشون میدن و خدا میخواد پاک پاک باشه وقتی میاد پیشش برای همینه . نظر شما چیه ؟

لطفا هدیه برای ۱۴ معصوم ( ع)  ی صلوات بفرستید 🌷❌به هیچ وجه هیچ مردی تو تاپیک های من نظر نده و ریپلای نکنه منو ، اگه دارم با مردی حرف میزنم نمی‌دونم مرده وگرنه اصلا جواب نمی‌دم❌ اگه من اشتباهی میکنم به این معنی نیست که اسلام کامل نیست و یا اشتباهه به این معنیه که من اشتباه کردم و نتونستم اونجوری که باید حواسم باشه ☺️هیچ وقت به اندازه وقتی که داداشم بهم میگه جوجه معلم ذوق نمیکنم 😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هیچی، عذاب وجدان گرفته  بخاطر اینکه به  شوهرش گفته که فلاانی رفته فلانی رو صیغه کرده و در نهایت باعث شد شوهرش اونا رو از باغ بیرون کنه. فکر میکنه باعث و بانیه در به دریه آقای x و خانم   y شده . 

همین...🚶‍♀️

فکر میکردم بعضیا اَرزونن ، مجانی از آب دراومدن🖐😄

اره دنیا دارمکافاته ولی کاش هرکی عملش به خودش برگردا نه اینکه برادر و پدر یه گهی بخورن تاوانش رو دختراش پس بدن برادرم به زن سابقش خیانت کرد خیر نبینه ان شاءالله سقط بشه اما روز به روز فربه تر و زندگیش بهتر میشه بعد رفت زن گرفت روزن اولش بابام هم هیچی نگفت تازه دست زن دوم رو گرفت اورد خونه بابام اون اولی که میخاست طلاق بگیره انگار گفته بود سر دخترات بیاد برای خیلی سال پیشه بابام که نشیته داره زندگیش رو میکنه مادرمم خودش رو کری وکوری زده و بیخیاله برادرمم هیچی از بابام خونه گرفت مجبورش کرد بزنه بنامش ما ۳ تا خواخر هم که هیچی دوتا خواهرم زندگی عاشقونه داشتن شوهراشون رو میپرستیدن یکدفعه بعد از چندسال شوهراشون رفتن گفتن طلاق میخاییم  منم تو زندگیم خوشی ندیدم دارم جدا میشم ولی ای کاش خدا سر برادرم میاورد و زن دوم خیرندیده که دارن مال اندوزی میکنن هیچیشون هم نمیشه وسر بابام که هم به یه دختر عریبه بد کرد هم به ما که دختراش بودیم مالش رو داد به پسرش انگار ما بچه هاش نبودیم 

من که نفهمیدم ایکس و ایگرگ چی شد

اونا که فوت شدن خیلی وقته 

لطفا هدیه برای ۱۴ معصوم ( ع)  ی صلوات بفرستید 🌷❌به هیچ وجه هیچ مردی تو تاپیک های من نظر نده و ریپلای نکنه منو ، اگه دارم با مردی حرف میزنم نمی‌دونم مرده وگرنه اصلا جواب نمی‌دم❌ اگه من اشتباهی میکنم به این معنی نیست که اسلام کامل نیست و یا اشتباهه به این معنیه که من اشتباه کردم و نتونستم اونجوری که باید حواسم باشه ☺️هیچ وقت به اندازه وقتی که داداشم بهم میگه جوجه معلم ذوق نمیکنم 😍

والا چی بگم استغفار کنه و رد مظالم ان شا الله ک خدا و بنده اش ببخشن

منم براش نماز استغفار خوندم . عموم هم میگه که استغفار کنه . 

چجوری رفع بشه؟

یه استاد درس حسابی پیدا کنید موکل رحمانی داشته باشه.براش دعا مینویسه ازش جدا بشن.

منم اینجوری بودم صب بیدار میشدم کل تنم کبود بود 

این جانِ اولی نبود که کندم🖤

اون اقای ایکس زنده است؟ برید ازش حلالیت بگیرید هر چند نمیدونم کار مادربزرگت درست بوده یا اشتباه

نه فوت ده خیلی وقته . عموم میگه تا آخر عمرش هم تعریف می‌کرده که بیرونشون کردن ... 

هیچی، عذاب وجدان گرفته بخاطر اینکه به شوهرش گفته که فلاانی رفته فلانی رو صیغه کرده و در نهایت باعث ...

اخه مادربزرگم خیلی حالش بده کم کم داره حواسش بد میشه بعضیا رو درست نمی‌شناسه خاطراتش واضح نیستند همیشه هم می‌گفته به هیچ کس ظلم نکرده یهو اینا رو گفته اصلا یادش نبوده