2777
2789

اولی پسریه ک سنتی پا پیش گذاشته و ۲۶ سالشه و خونه و ماشین و شغلش آمادس. آدم بدی هم نیست و طبق تحقیق خانواده بدی نیستن و درآمد متوسط داره اما حسی بهش ندارید 

دومی ۲۱ سالشع و دوسال باهاش بودید و خیلی دوسش دارید و خیلی دوستون داره. ولی ن خونه داره و نه درآمد بالا و دنبال کارم باید بگرده. 

اولی رو یسال آشنایی و بعدش ازدواج 

دومی رو دو سال دوستی و دوسال نامزدی بعدش ازدواج

انتخابتون کدومه؟ 

کاربری دسته سه تا خواهره 🌱سعی خواهم کرد زنِ قدرت مندی باشم.آنچه که نکشد قوی ترت میکند🦋 ابعاد درون زن اعم از مادونا و آمازون را باهم خواهم داشت و این هدف من است نه دارایی و برازندگیِ من!... ب امید آزادی🕊

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

متاسفانه اولی چون اخلاق دومی و طرز برخوردشون رو ننوشتید

فارابی می گوید من مدینه ای یافتم به نام فاسقه که مردم ان حق را می دانند از ان گریزانند اما من می گویم بین دانستن حق و عمل به ان یک شجاعت و فکر فاصله هست

اولی

دلیلتون چیه

کاربری دسته سه تا خواهره 🌱سعی خواهم کرد زنِ قدرت مندی باشم.آنچه که نکشد قوی ترت میکند🦋 ابعاد درون زن اعم از مادونا و آمازون را باهم خواهم داشت و این هدف من است نه دارایی و برازندگیِ من!... ب امید آزادی🕊
متاسفانه اولی چون اخلاق دومی و طرز برخوردشون رو ننوشتید

اخلاقش خوبه دومی هم

اولی

چرا

دومیچون گفتی خیلی دوسش دارم و خیلی دوسم داره

ب نظرت باهاش فرسایشی نیست زندگی؟ صبر کردن واسه خونه و کار و... 

ب نظرت باهاش فرسایشی نیست زندگی؟ صبر کردن واسه خونه و کار و...

خیلییییی هم فرسایشی هست

اصلا ممکنه خونه هم نتونه بخره تو این وضعیت اقتصادی

لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی‌پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔

دوستانی که میگن اولی حسرتی که بعدا رو دل آدم میمونه رو در نظر نمیگیرن. دومی، چون احساس دو طرفس. میتونن صبر کنن هردو یا آقا کار کنه تا وقتی که شرایط زندگی فراهم شه . عجله ای نیست که مگه مسابقس

خیلییییی هم فرسایشی هستاصلا ممکنه خونه هم نتونه بخره تو این وضعیت اقتصادی

گفته میسازم