2777
2789
عنوان

یخ زدیم از سرما خدا به داد برسه 🥶

| مشاهده متن کامل بحث + 1810 بازدید | 54 پست
از طرر صحبتتون کاملا مشخصه 🙂 موفق باشین

دقیقا همینه 

سریعا برای کوبوندن طرف مقابلشون از فامیلهای تو اروپاشون مثال میارن 

به منم همینجا میکن پناهنده شدی انگلیس 

حالا من برگشتم ایران نمیدونم اگر پناهنده بودم چجوری برگشتم چند بار هم کارت دانشجویی انگلیسم رو همینجا گذاشتم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چقدر راحت تهمت میزنید من تحصیلی انگلیس بودم الانم برگشتم ایران همینجا تو نی نی سایت به کلی از بچه ها ...

من با شما بودم؟؟؟  دوست دارم نظر بدم فکر نکنم ربطی داشته باشه هر موقع تو تاپیکتون نطر دادم میتونید بپرید بهم😂😂😂 حوصلتم ندارم ریپ نزن در ضمن بجا خاله زنکیای نی نی سایت به مشاوره مهاجرتتون بپردازید در شان یه اروپا نشین نیست 😂😂😂 دهن بخ دهن ما اریایی های ایران نشین بزاره

منتظر...
دقیقا همینه سریعا برای کوبوندن طرف مقابلشون از فامیلهای تو اروپاشون مثال میارن به منم همینجا میکن پن ...

از قدیم گفتن حرفو زمین بنداز صاحبش بر میداره 

منتظر...
دقیقا همینه سریعا برای کوبوندن طرف مقابلشون از فامیلهای تو اروپاشون مثال میارن به منم همینجا میکن پن ...

راستس واقعا من دلم میسوزه چرا باید ملت فکر کنن هر کی که مهاجرت کرده پناهنده شده یا اگر از کوچکترین مساله زندگی حرف بزنه به خودشون اجازه توهین بدن، اصلا این خانم یا آقایی که به من توهین کرد چقدر در مورد من میدونه؟ مشت نمونه خرواره متاسفانه خیلی از مردم ما اینطورن صرفا چون خودشون چیزی رو ندارن و شاید آرزوشو دارن به جای تلاش برای به دست آوردنش دست به تحقیر بقیه میزنن

Belle سابق
وااای خیلی خوبه که🤩🤩🤩اینجا گرمهاصلا منم اتریش میخوام😭😭😭😭

من تابستون میگفتم دلم برا سرما تنگ شده ولی الان که از سر کار بر میگشتم استخوانم یخ زد سرپاش خیلی بده و طولانیه من واقعا افسرده میشم الان حس میکنم خون تو بدنم یخ زد زمستون که منفی ۱۶ ۱۷ میشه 

Belle سابق
من تابستون میگفتم دلم برا سرما تنگ شده ولی الان که از سر کار بر میگشتم استخوانم یخ زد سرپاش خیلی بده ...

تابستون هاش مثل اینجا گرمه یا فقط یکم گرمه!؟

واای خیلیییی سرد میشه پس حق دارین

اینجا هم کولر روشنه و جلوی کولر در انتظار خنک شدن نشستیم😁

خیلی کشور قشنگی زندگی میکنین. البته من فقط از اینترنت دیدم و تلویزیون😍

راستس واقعا من دلم میسوزه چرا باید ملت فکر کنن هر کی که مهاجرت کرده پناهنده شده یا اگر از کوچکترین م ...

ببین اینجا وقتی میکی مهاجرت کردم اول میکن دروغ میکی در مورد منم اوایل زیاد گفتن دروغ میگی بهشون هم حق دادم چون خیلی تاپیک دروغ زیاد میزنند من خودم متوجه میشم که خیلی از تاپیکهای که میکن ایران نیستیم دروغه از وقتی کارت اقامتم و کارت دانشجویی مو گذاشتم و حدود صد تا از کاربرهای نی نی سایت تو اینستام اومدن دیگه بهم نمیگن دروغ میکی 

اما کلمه پناهنده در تحقیر به کار میره وقتی میخوان تحقیر کنند میگن رفتی پناهنده شدی 

تحقیر کردن هم فقط نشونه شخصیت پایین خود شخصه 

وقتی فردی خودش دستاوردی نداره یا عقده داره میخواد دیگران رو به هر طریقی تحقیر کنه 

تابستون هاش مثل اینجا گرمه یا فقط یکم گرمه!؟واای خیلیییی سرد میشه پس حق داریناینجا هم کولر روشنه و ج ...

امسال تابستون بی سابقه گرم شده بود و بالاترین دمای سالهای اخیر رو ثبت کرد که ۳۴ درجه بود ولی در کل تو تابستون هم معمولا حدود ۲۵ درجس. آره واقعا زمستون زندگی سخت میشه به خصوص که همش بیرون از خونه باشی برای کار و درس و مدرسه بچه و.... 

Belle سابق
من تابستون میگفتم دلم برا سرما تنگ شده ولی الان که از سر کار بر میگشتم استخوانم یخ زد سرپاش خیلی بده ...

من حدود یکسالی که انگلیس بودم گرما نفهمیدم همش باد و بارون بود آفتاب هم نمیدیدیم 

اما چند سال پیش یک سفر چهار روزه به وین داشتم هوا خیلی عالی بود اون چرخ فلک چوبی قدیمی رو هم سوار شدم 😀تو رودخانه دانوب هم قایق سوار شدیم 

اتریش

نا شکری نکن داری تو آرزوهای ما زندگی میکنی 

دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است 

امسال تابستون بی سابقه گرم شده بود و بالاترین دمای سالهای اخیر رو ثبت کرد که ۳۴ درجه بود ولی در کل ت ...

چقدر جالب. گرمترین حالت ۳۴ درجه😁 امیدوارم سلامت و موفق باشین ❤🌹

ببین اینجا وقتی میکی مهاجرت کردم اول میکن دروغ میکی در مورد منم اوایل زیاد گفتن دروغ میگی بهشون هم ح ...

دقیقا همینطوره، منم اولین تاپیکم رو که زدم اومدن گفتن دروه میگی تو که هفته پیش از شمال عکس گذاشتی ! میدونی گاهی آدم از رو بی کاری یا بی هم زبونی تاپیک میزنه ولی پشیمون میشه من الان از سر کار بر میگشتم از صبح فقط المانی و انگلیسی حرف زده بودم سر کار ، تو قطار بودم گفتم تاپیک بزنم سر گرم شم ولی واقعا حس منفی گرفتم اولش و بعد هم حس ترحم که این حجم از پرخاش و خشم تو مردم از چی نشات گرفته. راستی منم با اکانت قبلی اینستام شما رو فالو داشتم روزهای اول مهاجرتم باهاتون حرف میزدم حرفا و انگیزه هایی که بهم دادین رو حتی به همسرم هم میگفتم که چه روزای سخت و پر چالشی رو گذروندین و چقدر قوی بودین امیدوارم این بار که باهاتون هم کلام شدم تو سرازیری زندگی باشین 🥰

Belle سابق