2777
2789
عنوان

توصیه های کسی که زندگیش تمام شده

459 بازدید | 44 پست

هرگز خودتون را کم نبینید

از شوهرتون پول بگیرید حتی اگر درامد دارید

با توهین های  همسرتون بار اول جوری برخورد کنید که دفعه اخرش بشه.

مسؤلیت کارهای مردانه و خرید را هرگز قبول نکنید

برای خریدهای بچه ها و خودتون حتما همسرتون را همراه ببرید.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

مگه اون دنیای که تموم شده؟ 

هر چی ام شده باش هنوز بازی تا دیقه ۹۰ هست شایدم وقت اضافه بگیری بی‌خیال باباااااا

ز هوشیارانه عالم هر که را دیدم غمی دارد & ای دلا دیوانه شو دیوانگی هم عالمی دارد       تو دعات منو دعا کن    صلواتم‌میخوام😏 دستت درد نکنه😏کسی در مورد رشته حقوق ( وکالت ) میدانه بهم نگه کمکم نکنه خونش مباحه

جامعه‌ واقعا کثیفه 

هر چقدر خودتون ادم پاکی باشید 

مراقب رفت و امدهای همسرتون باشید

اگر شاغلید بیشتر درامدتون را طلا بخرید و پس انداز کنید. و در هزینه های خونه خیلی خیلی کم مشارکت کنید.

و در حد هدیه های مناسبتی  برای همسرتون خرج کنید.

تا زمانی که کاملا همسرتون و زندگیتون را نشناختید بچه نیارید.

کاملا موافقمولی بعضی مردا کلا مسئولیت پذیرن خواهر ،نیاز نیست هر دقیقه یادآوری کنی

ولی اگر زن مسوولیت کارها را عهده بگیره

اکثر مردها سریع عادت میکنن و از زیرش شونه خالی می کنن

زندگی مشترک

خب اگه اشتباهی بوده خداشکر تموم شده 

آدم زیاده واسه مشترک شدن این نشد یکی دیگه ولی آفرین معلومه از حرفات تو زندگیت سیاست داشتی 

ز هوشیارانه عالم هر که را دیدم غمی دارد & ای دلا دیوانه شو دیوانگی هم عالمی دارد       تو دعات منو دعا کن    صلواتم‌میخوام😏 دستت درد نکنه😏کسی در مورد رشته حقوق ( وکالت ) میدانه بهم نگه کمکم نکنه خونش مباحه

چطوری با مادرشوهر بدجنس کنار بیایم؟

از اون مادرشوهرا که پسرشونو پُر میکنن؟

مریم میرزاخانی ریاضی‌دان ایرانی و استاد دانشگاه استنفورد بود. میرزاخانی در سال ۲۰۱۴ به دلیل کنشگری در زمینه «دینامیک و هندسه سطوح ریمانی و فضاهای پیمانه‌ای آن‌ها» برنده مدال فیلدز شد که بالاترین جایزه در ریاضیات است. وی تنها زن و اولین ایرانی برندهٔ مدال فیلدز است. میدونستی وقتی لبخند میزنی نمیتونی نفس بکشی؟؟ دروغ گفتم فقط میخواستم لبخند بزنی:) اون چیزی که از علم و ثروت بهتره فرآموشیه:) هیچ پایانی،به راستی پایان نیست در هر سرانجام مفهوم یک آغاز نهفته است. میدونستی پروانه ها نمیتونن بالهاشونو ببینن؟ و اصلا خبر ندارن که چقدر قشنگن. شاید تو هم یه پروانه‌ای، یه انسان فوق‌العاده، فقط خودت نمیتونی ببینیش
ولی اگر زن مسوولیت کارها را عهده بگیرهاکثر مردها سریع عادت میکنن و از زیرش شونه خالی می کنن

شوهر من همینه.

بعد الان چند وقته مث خودش شدم، عصبی شده 

چون اصلا ازش راضی نیستم.

خدا یا شکرت 🌹