2777
2789
عنوان

شوهرم معتاد قمار بازی شده

534 بازدید | 7 پست

بچه ها ما تو یه دوران عقد هستیم شوهرم معتاد سایت های  ب.ت    شده نمیدونم چکار کنم اولین بار برج ۱۰ پارسال بود نزدیک ۵۰ ملیون باخت کلی دعوا و بزرگترا اومدن وسط بابام بخشیدش یعنی هرجور که فکر کنین محکم کاری کردیم . مرگ منو قسم خورد که نره سمتش    الان میخواستیم خونه بگیریم بهش گفتم پول پیش و بزن به حساب صابخونه هی امروز و فردا کرد فهمیدم پول نداره پیگیر شدم دیدم از اول تابستون هرچی کار کرده تو سایت شرطبندی باخته الان نه یه قرون پول داریم یه دعوایه حسابی تو خیابون روز سه شنبه کردیم هرچی از دهنم دراکمد بهش گفتم و الان چند روزه قهریم اصلا نمیدونم چکار کنم تو این دوران عقد همه چی و کوتاه اومدم و خرج نکردم که فقط برم سر زندگیم که اونم شوهرم اینجوری کرد تو این دوران عقد ۱۰۰ بار تو این برهه یساله از زیر صفر شروع کردیم نزدیک۸۰ ملیون تویه سایت باخت داده خیلی حالم بده گفتم پول پیشو میدیم بعدم برای عروسی جمع و جور میکنیم الان نه پول پیش داریم نه هیچی یادش میفتم حالم خراب میشه

میگذره

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم یه مدت درگیرش بودم( شرط بندی فوتبال) هرچند من در کل سود کردم ولی الان چند ماهه بیخیالش شدم

بهش کمک کن میتونه بیاد بیرون 

بیرون اومدن از قمار واقعا سخته از اعتیاد به مواد مخدر هم بدتره