2777
2789
عنوان

پر خوری عصبی و افسردگی 💔

115 بازدید | 3 پست

بچه ها تایم های که افسرده ام و دوپامین کافی تو مغز ام نیست

غذا میخورم

خیلی بیش از حد

نیم کیلو کیک خامه ای

پیتزا

پاستا

انقدر میخورم تا حالم خوب بشه و دوپامین مغزم از این راه تامین بشه و لذت ببرم

اما برعکس ، بعدش عذاب وجدان میگیرم

و سعی میکنم این همه کالری که تو بدنم ریختم به شکلی خارج کنم

یا سعی میکنم بالا بیارم از عمد یا اینکه ساعتا رو تردمیل میدوم

سر همون اضافه وزن ندارم

ولی خسته ام از این چرخه معیوبی که توش افتادم

پر خوری عصبی ام و بعدش ورزش بیش از حد و بالا اوردن 

و فقط بخاطر افسردگیم افتادم تو سیکل 

کسی بوده تجربه مشابه من داشته باشه و حل شده باشه؟!

من تراپی ام میگیرم ولی میخوام یه تجربه شخصی از آدما بشنوم که درگیر این قضیه بودن و حل شده باشه!!

کسی اینجا نیست؟!

🧘🏻‍♀️🌊 . یه جمله تاثیر گذار تو امضام ، تصور کن🙏.  نزدیک ام نشو. آدم گریز و آنتی سوشال هم خوده خودتی  ! ما هیچی نیستیم جز انتخاب های خودمون. Book 📚 healthy diet 🥑 workout🏋🏼‍♀️1  به بچه هاتون یاد بدید منتال هلث اشون از موفقیت و دستاورد هاشون مهم تره.🪴💚
من باز هیچی نمیخورم انقد نمیخورم ک فشارم میفته بالا میارم

اینم خیلی بده

نمیفهمم چرا دستگاه گوارش تو مشکلات درگیر میشه اخه به اون چه😭😂

🧘🏻‍♀️🌊 . یه جمله تاثیر گذار تو امضام ، تصور کن🙏.  نزدیک ام نشو. آدم گریز و آنتی سوشال هم خوده خودتی  ! ما هیچی نیستیم جز انتخاب های خودمون. Book 📚 healthy diet 🥑 workout🏋🏼‍♀️1  به بچه هاتون یاد بدید منتال هلث اشون از موفقیت و دستاورد هاشون مهم تره.🪴💚

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.