2777
2789

من امسال نهم میرم و میخوام برای المپیاد ریاضی بخونم ولی نمیدونم چطوری شروع کنم و هم اینکه میترسم هزینه کنم بعد قبول نشم و از کنکور هم عقب بمونم به نظرتون کنکور بخونم بهتره یا المپیاد ؟ 

برام دعا کنید مدال طلا المپیاد اقتصاد را بدست بیارم می‌خوام تقدیمش کنم حرم حضرت معصومه 

اگه تا حالا ریاضی دهم یازدهم رو ی دور نگا انداختی و میفمی چه خبره و نمونه سوالای المپیاد قبلو نگا انداختی اوکیه، اما اگه نه رویایی تصمیم نگیر، برای قبولی المپیاد اونم ریاضی باید پیش زمینه خوبی داشته باشی

اره نگاه انداختم و میدونم سخته ولی دلم میخواد امتحان کنم خیلی دوست دارم تجربه کنم ولی مطمئنم نیستم قبول میشم یانه میترسم  از کنکور عقب بمونم 

برام دعا کنید مدال طلا المپیاد اقتصاد را بدست بیارم می‌خوام تقدیمش کنم حرم حضرت معصومه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه تا حالا ریاضی دهم یازدهم رو ی دور نگا انداختی و میفمی چه خبره و نمونه سوالای المپیاد قبلو نگا ان ...

شما تا حالا تجربه داشتید میدونید برای شروع چه منابعی خوبه ؟ 

یکی از دوستام مرحله یک رو قبول شد مرحله دو رو ک رد شد خیلی داغون شد راه ریسکیه

از چه لحاظ داغون شد ؟ 

اره نگاه انداختم و میدونم سخته ولی دلم میخواد امتحان کنم خیلی دوست دارم تجربه کنم ولی مطمئنم نیستم ق ...

یا جدی بشین برا المپیاد بخون، یا جدی برا کنکور، اگرم شک داری سعی کن تعادل برقرار کنی

خب خیلی وقت گذاشت یک سال خوند تا مرحله یک رو قبول شد شش ماه خوند تا نرحله دو رو قبول شه ک نشد رسما ...

آره اینم یه مشکله 

یا جدی بشین برا المپیاد بخون، یا جدی برا کنکور، اگرم شک داری سعی کن تعادل برقرار کنی

المپیاد و خیلی دوست دارم تجربه کنم به نظرتون یک سال دیر کنکور بدم عیب داره ؟ 

المپیاد و خیلی دوست دارم تجربه کنم به نظرتون یک سال دیر کنکور بدم عیب داره ؟

نه مشکلی نداره بستگی به روحیه خودت داره که احساسی نباشی و قوی بمونی چون ممکنه خیلیا از روی نادانی حرفای زننده بزنن

درسته من خودم خیلی ادم احساسی نیستم و برام مهم نیست بقیه چی میگن 

از سوال های المپیاد توی کنکور هم میاد یا کلا با هم فرق دارن