2777
2789

بماند که چقدر از خدا دور شده بودم و هیچیو قبول نداشتم 

ازش کمک خواستم تا برگردم سمتش و چند روزه نماز میخونم 

دیشب خواب دیدم تو حرم امام رضا دارم برای امام زمان نماز میخونم و حین نماز ینفر اومد بهم نون روغنی داد

تا بیدار شدم از تقویم گوشیم اعلان اومد که امروز سالروز شهادت امام حسن عسکری و اغاز امامت امام زمانه 😭

به نظرتون باید نذر بدم امروز ؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خودمم گریم میگیره از بخشنده بودتش و از اینکه چقدر با من که بد بودم مهربونه

میبینی خدا چقدر مهربونه.

فکر اگر همیشه اطاعتشو میکردیم دیگه چکارمیکرد😭 عاشق این خدای مهربونم.

لطفا دعاکن منم ازمون قبول بشم

وَالضُّحیوَاللَّيْلِ إِذَا سَجَىمَا وَدَّعَكَ رَبُّكَ وَمَا قَلَى وَلَسَوْفَ يُعْطِيكَ رَبُّكَ فَتَرْضَى 🤍
همش دارم گریه میکنم من خیلی بدی کردم به خدا به امام رضا به امام زمان که اصلا نمیتونم بیانشون کنم خدا ...

کجای کاری بخشدنت الان دعوت نامه خصوصی فرستادن آقا من دیشب حرم امام رضا بودم.خواب دیدم؟نه.

ولی تو رو یه محبت ویژه نشون دادن 

من دیروز یک حدیث دیدم از امام حسین علیه السلام که فرموده بودند مفهومش این بود دقیق یادم نیست عین کلمات

اگر کسی در یک گوش به من ناسزا بگه و در گوش دیگه ازن عذرخواهی کنه من میبخشمش

خدایا شکرت🩷