2777
2789
عنوان

چجور بفهمیم جنین تو دلمون زندس

211 بازدید | 21 پست

سقط خاموش 

ی همچین چیزی اسمشه فک کنم یهو قلب جنین میاسته 

خیلی میترسم 

چجور بفهمیم هنوز قلبش میزنه 

تاریخ سونو بعدیم دو هفته دیگس 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هیچی من تو بارداری قبلیم همینجوری شدم تو هشت هفته و خورده ای همه علایمم که البته زیاد هم نبودن از بین رفتن البته تو ای با داریم تو دورو بر دوازده هفته علایمم از بین رفتن ولی خدارو شکر سالمه

۱۴۰۲/۱۲/۲۰بیبی چکم مثبت شد دعا کنید برام بمونه خداجون این عیدی که بهم دادی سالم بذار تو بغلم تو تاریخ ۱۴۰۳/۳/۳۰دنیای ماهم صورتی شدتو1403/۸/۱۳ نورا خانومم اومد تو بغلم😍

لک ندارم می‌تونه نشونه سالم بودنش باشه؟؟

ارههه

من‌از اول بارداریم دهانه رحمم باز شد اینهمه می‌دوزن پساری میذارن من هی گفتم واااای بیفته چی وای زایمان زودرس کنم‌چی

بخدااا هرچی‌فک‌میکردم همون شد

عزیزم ایشالا نینیتو سالم بغل بگیری بارداری قبلیت لکه بینی هم داشتی ؟

نه من چون تنبلی تخمدان داشتم از اول شیاف میذاشتم برای همون لکه بینی نداشتم شاید اگه منم شیاف نداشته بودم به خونریزی میفتادم

۱۴۰۲/۱۲/۲۰بیبی چکم مثبت شد دعا کنید برام بمونه خداجون این عیدی که بهم دادی سالم بذار تو بغلم تو تاریخ ۱۴۰۳/۳/۳۰دنیای ماهم صورتی شدتو1403/۸/۱۳ نورا خانومم اومد تو بغلم😍

الانم ۱۰ هفته و ۲ روزم جاش سفت شد؟؟؟؟ یا هنوز احتمالش هست؟

چرا انقد استرس داری بسپار بخدا .... من هجده هفته م تموم شده هنوز تکونی حس نکردم ولی موج منفی هم نمیدم به خودم ... 

دوستای گلم کار من دوخت نظم دهنده کشو و کمد و آشپزخونه و ... هست .خوشحالم کن با عضو شدنت تو گروهم.آیدی روبیکام@organayzermahdokht
الانم ۱۰ هفته و ۲ روزم جاش سفت شد؟؟؟؟ یا هنوز احتمالش هست؟

عزیزم تو هر هفته ای حتی تو هفته های بالا هم احتمالش هست ولی چرا به چیزای منفی فکر می‌کنی اینجوری الکی استرس میگیری برات خوب نیست