2777
2789
عنوان

مامانا بیان

102 بازدید | 24 پست

واقعاً با هوشه و اجتماعی زیااااد

۶سالشهکلاس زبان میره از همه هم کلاسی‌‌هاش روون تر حرف میزنه انگلیسی رو

امسال می‌ره پیش دبستانی

دوست داره تکنوادو هم بره 

بنظرتون بنویسمش

ممکنه اذیت بشه؟!خودش خیلی اصرار داره که بنویسم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام عزیزم چقدر کار خوبی کردی قبل پیش کلاس گذاشتیش دختر منم امسال پیش دبستانی میره خیلی استرس دارم بچه باهوشیه تو خونه هرچی بگم زودی یاد میگیره ولی چون همش با خودم بوده استرس دارم با معلم راحت نباشه یا یاد نگیره

سلام عزیزم چقدر کار خوبی کردی قبل پیش کلاس گذاشتیش دختر منم امسال پیش دبستانی میره خیلی استرس دارم ب ...

اتفاقاً تو کلاسشون یکی از دخترا همین جوریه

مامانه بیچاره میاد یساعت و نیم پشت در میشینه 

ولی من میزارمش و میام 

کلا دخترم خیلی مستقل و بی پرواس این اخلاقش مثل خودمه 

والا حمایت میکنیم شوهرم میگه همین یدونه باشه کافیه جون و عمرم رو براش میدمولی من نمی‌خوام اذیت بشه ب ...

اگ خودش اصرار داره به نظرم بره بهتره بعد اگ دیدید نمیتونه میتونید دیگ نزارید بره 

اگ خودش اصرار داره به نظرم بره بهتره بعد اگ دیدید نمیتونه میتونید دیگ نزارید بره

والا آنقدر که میگن بچه هاتون رو هزارتا کلاس نزارید 

خسته نکنید میترسم که بچگی نکنه

اما بقول تو باید بزارم 

تو خونه آپارتمانی که انرژیش تخلیه نمیشه حداقل انرژیشم تخلیه میشه

اتفاقاً تو کلاسشون یکی از دخترا همین جوریهمامانه بیچاره میاد یساعت و نیم پشت در میشینه ولی من میزارم ...

حداحفظش کنه برات گلم من اشتباه کردم نباید میذاشتم انقدر وابسته بشه هیچ جا نذاشتم بدون من بره حالا استرس مدرسه شو میکشم هرچقد باهاش حرف میزنم مربی هرچی پرسید جواب بده میگه خب چی بگم خجالت میکشم 😭😭😭😭😭

حداحفظش کنه برات گلم من اشتباه کردم نباید میذاشتم انقدر وابسته بشه هیچ جا نذاشتم بدون من بره حالا اس ...

قربونت برم همچنین دختر خودت رو خدا حفظ کنه

اتفاقاً دختر یکی از فامیلا هم همین مدلیه

میگفت گذاشتمش کلاس خیلی بهتر شده از خجالتی بودن درآمده

آخه تو این دوره زمونه خجالتی جواب نیست

باید از حق خودشون دفاع کنن

حداحفظش کنه برات گلم من اشتباه کردم نباید میذاشتم انقدر وابسته بشه هیچ جا نذاشتم بدون من بره حالا اس ...

ببرش یه کلاس که علاقه داره ثبت نام کن 

من که انقدر خوشحالم میخواد بره مدرسه

هم سرش گرمه هم میاد خونه غر نمیزنه حوصلم سررفته 

خسته است میخوابه

مرسی عزیزدلم خدا کنه دختر منم همینطوری بشه همش خودمو لعنت میکنم

به جای اینکار که هی غصه بخوری بیشتر ببرش تو اجتماع

مثلا همین پارک که ببری انقدر بچه ها پررو هستن موقع بازی که می‌فهمه باید خجالتی بودن رو کنار بزاره و از حق خودش دفاع کنه

ببرش یه کلاس که علاقه داره ثبت نام کن من که انقدر خوشحالم میخواد بره مدرسههم سرش گرمه هم میاد خونه غ ...

هرجا میره میگه توم بیا حتی با باباشم ۱۰دقیقه بدون من نمیمونه شما کار خیلی خوبی کردین بچه اینطوری مستقل به بار میاد از پس کارای خودش برمیاد من جای غریب بودم این بچه شد همه خانواده م انقد از خودم جداش نکردم الان به مشکل خوردم