2777
2789
عنوان

مامانا بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 102 بازدید | 24 پست
هرجا میره میگه توم بیا حتی با باباشم ۱۰دقیقه بدون من نمیمونه شما کار خیلی خوبی کردین بچه اینطوری مست ...

حالا ما برعکسیم

البته میگم که زنش به خودم رفته کلا مستقله

باباشم بیشتر از من دوست داره

بهش چند روز پیش میگفتم حال میکنیا همچین مامان و بابایی داری گفت از بابام آره ولی با تو حال نمیکنم🥴

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به جای اینکار که هی غصه بخوری بیشتر ببرش تو اجتماعمثلا همین پارک که ببری انقدر بچه ها پررو هستن موقع ...

بخدا یه روز درمیون میبرم میگه وایسا همینجا بچه های دیگه سوار میشن این میمونه عقب میگم خب برو میگه آخه اونا نمیذارن

بخدا یه روز درمیون میبرم میگه وایسا همینجا بچه های دیگه سوار میشن این میمونه عقب میگم خب برو میگه آخ ...

باید ولش کنی از دور نامحسوس هواست بهش باشه

وقتی ببینه حامی نداره مجبوره دست به کار بشه 

خخخخخخخ هزار ماشالا جواب ما مادرا اینه انقد زحمت بکشیم آخرم این

چون باباش مطیع اوامر خانمه

من امر و نهی میکنم و سخت میگیرم خوشش نمیاد

به باباش بگه بمیر میمیره یعنی تا این حد تو مشتشه

چون باباش مطیع اوامر خانمهمن امر و نهی میکنم و سخت میگیرم خوشش نمیادبه باباش بگه بمیر میمیره یعنی تا ...

شوهرمن که میگه آرزومه یه بار از سرکار میام بیاد بغلم هی میافته دنبالش یه بوس بده میگه نه به زور میبوستش میاد میگه زود باش همونجارو از روش بوس کن اثرش بره هرچقدم باهاش حرف میزنم فایده نداره

اتفاقاً تو کلاسشون یکی از دخترا همین جوریهمامانه بیچاره میاد یساعت و نیم پشت در میشینه ولی من میزارم ...

اون بچه اضطراب جدایی داره

رحیم کم عقل،چمن کم عقل ،نقی کم عقل(ارسطو پایتخت😊)(محض یادآوری .خلاصم کن از عشقایی که گاهی هست و گاهی نیست⚘بی خیال نه دنیا انقد وفا میکنه نه آدما اونقدر عمر.این نیز بگذرد.. بزرگترین معجزه و کمک الهی عقله و فکر ازش استفاده نکنیم حق اعتراض و ناشکری نداریم.😊کتابای خوب؛زنان زیرک ،زندگی خود را دوباره بیافرینید.کتابخانه نیمه شب،هبوط،از حال بد به حال خوب...لا اله الا الله زیاد بگید مشکلاتتون حل شه.اگه دلت شکسته قدرتو نمیدونن تنهایی مهجوری عب نداره غصه نخور چیزای خوب تو این دنیا همیشه مهجورن مثل مسجد،نماز و حتی خود خدا 😢وقتی میری دندانپزشکی،کلینک کاشت مو و فیشیال و... وقیمت ها رو میبینی.تازه قدر نعمت های رایگان خدا رو میدونی 😊🙃...افوض امری الی الله ولله بصیر بالعباد..برای کسی بمیر که برات تب کنه..وله که معلوم نیست چی میشه بپیچونی بهتر از بحثه