2777
2789
عنوان

فقط متاهل ها بیان

474 بازدید | 46 پست

خیلی با هم اوکی هستیم. هیچ مشکلی نداریم . جز اینکه تو تربیت بچه اختلاف نطر داریم. پسرم ۶ سالشه و خیلی لحبازه . اصلا حرف گوش نمیده . گاهی بی ادبی میکنه . باباش دعواش میکنه بدتر میکنه حتی فحش میده . ...شوهرم هم لج میکنه میبینه پسرم بی ادبی میکنه مباد سمتش و مجبورش میکنه معدرت خواهی کنه ...مثلا میبرمش تو اتاق و تهدیدش میکنه . بچه ام جیغ و داد میکنه دلم میسوزه میرم دخالت میکنم میگم ولش کن  غلط کرد بی ادبی کرد ببخشش ...بدتر عصبانی میشه سرم داد میزنه میگه برو اونور . تو حمایتش کردی اینقدر پرو شده ...تو دخالت نکن من ادبش می کنم . وقتی اصرار میکنم میگم ولش کن بچه می‌ترسه...لکنت میگیره ...چرا دستش رو محکم فشار میدی، چرا تهدیدش میکنی گناه داره ؟؟ بیشتر عصبانی میشه و بچه رو کتکمیزنه طوری که بچه باید بگم غلط کردم تا ولش کنه ....

بعدش من حال عجیبی دارم . آرزوی مرگ میکنم. میگه تو اگه نیای دخالت کنی من نمیزنم ولی تو که دخالت میکنی تو تربیت  من بدتر لج میکنم میزنم...

البته بعدش خودش هم پشیمون میشه و سعی میکنه جبران کنه البته همون روز نه...

خیلی نگرانم. چندین بار باهاش سفت و سخت صحبت کردم . از مضرات کتک زدن گفتم و ...خیلی بهتر شد . اصلا دیگا بچه رو دعوا نمی‌کرد ولی دیشب دوباره بچه کار بدی کرد و دوباره شوهرم دیوونه شد. بردش تو بالکن و دعواش کرد . پسرم رو می‌ترساند.  میشنیدم پیرن  میگفت ولم نکن میوفتم ...فهمیدم برده لب بالکن که بترسونه ...رفتم جلو جیغ و داد کردم که نترسونش بیارش تو ...لج کرد همونجا بچه رو کتک زد بعد ولش کرد بیاد تو بغلم. بعد سرم داد زد تقصیر تو بود زدمش چرا میای جلو دخالت میکنی .....خوب مجبورم برم جلو . میترسم تو عصبانیت بلایی سر بچه بیاره جبران ناپذیر باشه ...

به نظرتون چیکار کنم؟ 

اصلا شوهرم آدم عصبانی نیست . خیلی هم بابای خوبیه . بد پسرم مهربونه . دوستش داره . ولی از بی ادبی بدش میاد . تحمل بی ادبی و فحش نداره . 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دیشب به قدری ناراحت بودم میخواستم امروز جمع کنم برم خونه بابام تهدیدش کنم ...ولی نتونستم . آخه شوهرم خیلی دوستم داره . زندگیمون تو فامیل زبانزده از خوبی ...میترسم یه وقت دیگران رو دخالت بدم کار به جاهای باریک بکشه زندگیم نابود بشه ...شوهرم و پسرم به هم وابسته اند . خیلی همو دوست دارن ولی شوهرم گاهی عصبانی میشه....البته گاهی هم پسرم بی ادبی کرده ولی شوهرم خودس رو کنترل کرده ...فکر کنم وقتی فکرش مشغوله بی ادبی بچه رو بهونه میکنه و دق دلی اس رو سر این طفل معصوم در میاره ...دیشب چکش برگشت خورده بود ...

بابای خوبیههههه؟ عزیزم شوهرت روانشناس لازمه! طفل معصوم چه کاری می تونه بکنه که تنبیهش اینقدر شدید با ...

میدونه چی میگی 

ولی شوهرم یه مدتیه اینطوری شده ...پسرم که کوچیکتر بود خودش همه کارهاشو  می‌کرد. بهترین بابای دنیا هست ...اما از وقتی پسرم شروع کرد به فحش دادن و بی تربیتی کردن و لجبازی کردن دیگه طاقت نیاورد ...

اصلا جدیدن با هم نمی‌سازند. متاسفانه هر دو لجبازی می‌کنند  

من جای تو بودم یه فس همون شوهر رو میزدم مگ بچه چه دفاعی از خودش داره تنبیه مرحله آخره هزارتا مشکل روانی میگیره بچه 

من خواب را دوست دارم وقتی بیدارم زندگی ام گرایش عجیبی به فروپاشی دارد

میدونه چی میگی ولی شوهرم یه مدتیه اینطوری شده ...پسرم که کوچیکتر بود خودش همه کارهاشو می‌کرد. بهتری ...

به نظرم بترسونش شوهرتو الکی بگو امروز اینجوری کردی بچه تو خواب مدام می ترسید نکنه تیک گرفته بچه از ترس گناه داره طفل معصوم واقعا اعصابم خورد شد

وای شوهرت خطرناکه کاراش حتما برید پیش روانشناس ممکنه یهو کنترلش از دست بده بلایی سر بچه بیاره ، بخدا لجبازی تو ۶ سالگی تو اوجشه چون بچه میخواد خودشو اثبات کنه شخصیتشو بسازه ولش کنید بذارید لج کنه دو سال دیگه درست میشه بچه رو تا ۷ سالگی نباید تربیت کرد اماما اینو میگن فقط باید بذاری بازی کنه بعد از ۷ هرچی تو رفتار شما ببینه تقلید میکنه دیگه خوب باشید تا خوب باشه 

لذتی بالاتر از این نیست👈 کسی رو پیدا کنی که دنیا رو مث تو ببینه،اینطوری میفهمی که هیچوقت دیوونه نبودی👻
میدونه چی میگی ولی شوهرم یه مدتیه اینطوری شده ...پسرم که کوچیکتر بود خودش همه کارهاشو می‌کرد. بهتری ...

بهترین کار ندید گرفتن کارهای پسرتون هست هیچ واکنشی نشون ندین هیچی مثلا فش بدی داد اصلا سکوت یا به کاراتون ادامه بدین 

شوهرم اهل بد دهنی و فحش دادن نیست که بچه یاد بگیره ...رابطه ما با هم خیلی خوبه و دعوا نمی‌کنیم. ولی پسرم لجبازی میکنه مدام میخواد بره بیرون خونه با بچه همسایه بازی کنه 

دیشب هم ساعت ۹ شب باباش گفت بیا داخل بچه نباید این وقت شب بیرون باشه ولی پسرم نمیومد داخل . پدرش بزور آورد اون هم به باباش بی ادبی کرد ...

خونه سازمانی هستیم . بچه های اینجا عادت کردن میرن تو راهرو فرش میندازن میشینن بازی میکنن . پسرم هم میره پیششون ولی دیگه نمیخواد بیاد خونه ...پدرش دوست نداره . میگه عادت میکنه . میگه از بچه ها فحش یاد گرفته 

خیلییی رو اینده بچتون متاسفانه تاثیر منفی میزاره ها 

شوهرتون ک درست بشو نیست حداقل با پسرتون صحبت کنید که بی ادبی نکنه واقعا دور از ذهنه بچرو از ارتفاع بترسونی تو بالکن اون هنوز بچس بخدا 

ایمان صفا یجا نوشته بود:کیا  یه شب که اعصابت خورد بود و بد حرف زدی لال بودن و بخاطرت  هیچی نگفتن ؟همونارو نگهه دار!((و من تورو نگه داشتم تا ابد)) یه دختر دارم شااه نداره صورتی داره ماه نداره  آوینای قشنگممم دختر خوش صحبت مامان کلییی آرزوهای قشنگ برات دارم بزرگ شو و قد بکش ما قراره آینده تورو باهم بسازیم دوست دارم قلب مادر♥️
شوهرم اهل بد دهنی و فحش دادن نیست که بچه یاد بگیره ...رابطه ما با هم خیلی خوبه و دعوا نمی‌کنیم. ولی ...

تاحالا شوهرت نخواسته تو رو دعوا کنه یا تهدید کنه