خیلی با هم اوکی هستیم. هیچ مشکلی نداریم . جز اینکه تو تربیت بچه اختلاف نطر داریم. پسرم ۶ سالشه و خیلی لحبازه . اصلا حرف گوش نمیده . گاهی بی ادبی میکنه . باباش دعواش میکنه بدتر میکنه حتی فحش میده . ...شوهرم هم لج میکنه میبینه پسرم بی ادبی میکنه مباد سمتش و مجبورش میکنه معدرت خواهی کنه ...مثلا میبرمش تو اتاق و تهدیدش میکنه . بچه ام جیغ و داد میکنه دلم میسوزه میرم دخالت میکنم میگم ولش کن غلط کرد بی ادبی کرد ببخشش ...بدتر عصبانی میشه سرم داد میزنه میگه برو اونور . تو حمایتش کردی اینقدر پرو شده ...تو دخالت نکن من ادبش می کنم . وقتی اصرار میکنم میگم ولش کن بچه میترسه...لکنت میگیره ...چرا دستش رو محکم فشار میدی، چرا تهدیدش میکنی گناه داره ؟؟ بیشتر عصبانی میشه و بچه رو کتکمیزنه طوری که بچه باید بگم غلط کردم تا ولش کنه ....
بعدش من حال عجیبی دارم . آرزوی مرگ میکنم. میگه تو اگه نیای دخالت کنی من نمیزنم ولی تو که دخالت میکنی تو تربیت من بدتر لج میکنم میزنم...
البته بعدش خودش هم پشیمون میشه و سعی میکنه جبران کنه البته همون روز نه...
خیلی نگرانم. چندین بار باهاش سفت و سخت صحبت کردم . از مضرات کتک زدن گفتم و ...خیلی بهتر شد . اصلا دیگا بچه رو دعوا نمیکرد ولی دیشب دوباره بچه کار بدی کرد و دوباره شوهرم دیوونه شد. بردش تو بالکن و دعواش کرد . پسرم رو میترساند. میشنیدم پیرن میگفت ولم نکن میوفتم ...فهمیدم برده لب بالکن که بترسونه ...رفتم جلو جیغ و داد کردم که نترسونش بیارش تو ...لج کرد همونجا بچه رو کتک زد بعد ولش کرد بیاد تو بغلم. بعد سرم داد زد تقصیر تو بود زدمش چرا میای جلو دخالت میکنی .....خوب مجبورم برم جلو . میترسم تو عصبانیت بلایی سر بچه بیاره جبران ناپذیر باشه ...
به نظرتون چیکار کنم؟
اصلا شوهرم آدم عصبانی نیست . خیلی هم بابای خوبیه . بد پسرم مهربونه . دوستش داره . ولی از بی ادبی بدش میاد . تحمل بی ادبی و فحش نداره .