2777
2789
عنوان

فقط متاهل ها بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 478 بازدید | 46 پست
کار شوهرتون اشتباهه درست ولی کار بچتون صد بار اشتباه تر کودک بی ادب و بد دهن اول از همه نمونه و ابرو ...

من هم با شما موافقم ...

آخه شوهرم اگه الکی گیر میداد باید میبردمش روانشناس . اصلا الکی گیر نمیده . پسرم دو بار تا حالا تلویزیون رو شکونده . لج میکنه هر چی دم دستشه پرت میکنه ...به باباش میگه به تو چه ، دوست دارم ...مثلا باباش میگه چرا صدات میکنه مامانی جواب نمیدی میگه دوست دارم. اصلا " ببخشید" نمیگه ...بی ادب هست ...همیشه اینجوری نیستا . فقط وقتایی که چیزی باب میلش نباشه ..والا در حالت عادی بهترین بچه دنیاست ولی خدا نکنه چیزی بر خلاف خواسته اش باشه . باباش میگه معدرت خواهی کن چرا کنترل تلویزیون رو پرت کردی؟ میگه " خوب کردم . بی‌شعور،  عوضی ...دوست دارم .."  خوب شما هم جای باباش باشین عصبی میشین ...

ما سعی می کنیم تربیتش کنیم. باباش و من اصلا اهل بددهنی نیستیم. متاسفانه از فیلم و کارتون و بچه ها هر چی میشنوه حفظ میکنه و تکرار میکنه

منم ترسیدم ، خدا به داد بچه برسه

بخدا که از استرس تهوع گرفتم و حالم به شدت بد شده .

❤️ایران ❤️《فَلا تَعلَمُ نَفسٌ ما اُخفِىَ لَهُم مِن قُرَّةِ اَعيُنٍ》هیچ کس نمی‌داند برایش چه قره‌العین هایی پنهان کرده‌ایم..( قره‌العین: اشکی که از شوق در چشم حلقه می‌زند‌. ) سوره سجده💚 لَا تَخَفْ وَلَا تَحْزَنْ ۖ إِنَّا مُنَجُّوكَ ( نترس و غمگین نباش ، قطعا مانجات دهنده تو هستیم) سوره عنکبوت 💚

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نمی دونم یادم نمیاد کدوم امام بود میگفت تا۷ سالگی بچه فقط باید بازی کنه نگید اینکار نکن اونکار نکن ...

ببین امام میگن بچه نباید تا این سن به دین واعتقادات مجبور کرد نباید بترسونین ازخدا وپیغمبر و..باید بچه گی کنه وبه والدین نگاه کنه ببینه اونا چیکار میکنن بعد اینجور بهتر میتونین تربیت کنینش

من هم با شما موافقم ...آخه شوهرم اگه الکی گیر میداد باید میبردمش روانشناس . اصلا الکی گیر نمیده . پس ...

عزیزم به نظرم حتما کمک بگیرید از مشاور تربیت کودک و به حر نحوی کار کنید روش تا دیگه از این رفتار زشت استفاده نکنه

منم حدس زدم که همسرتون میخاد تنبیه کنه که اون تکرار نکنه اما روش صحیحشو بلد نیست و از روی عصبانیت این کارو میکنه

این رفتار خیلی زشته و توی فامیل اشنا همسایه همه واقعا ببین پرو هست یا حرف زشت میزنه به شمایه پدر و مادر ایراد میگیرن و تاسف میخورن

و حتا ممکنه این رفتارش در بزرگ تر شدنش و توی مدرسه و .. باعث بشه با بقیه بچه ها دعوا کنه و پیامد بدی داشته باشه

یا مثلا جواب معلمش رو با حرف زشت بده و مدرسه شمارو بخاد

میدونید اونجا چقدر خجالت زده میشید؟

انشالا با کمک مشاور و صبر و استفاده از ترفند و تنبیه های مناسب مشکلتون حل میشه

من هم با شما موافقم ...آخه شوهرم اگه الکی گیر میداد باید میبردمش روانشناس . اصلا الکی گیر نمیده . پس ...

نه بچه ببرین مشاوره ببینه شاید پیش فعاله و عصبب البته زیر هفت سالگی خیلییی سخت است بتونن تشخیص بدن برای پیش فعالی ممکنه با بازی درمانی درست بشه خیلی خوبه مشاوره حتی تو بحث شما و همسرتون هم درمان میکنه که جلو بچه به هیچ عنوان بحث نکنین بچه تفرقه پدر مادر نفهمه نفهمه رو یک چیز تفاهم ندارین این بحث شماهم خیلی تاثیر بد گذاشته درسته حرف زشت نمیرنین ولی بچه عصبی کرده

نه بچه ببرین مشاوره ببینه شاید پیش فعاله و عصبب البته زیر هفت سالگی خیلییی سخت است بتونن تشخیص بدن ب ...

نمیدونم الان چیکار کنم. شوهرم رو ببرم مشاور یا بچه ام رو ؟ 

لطفا راهنمایی ام کنید . کجا برم. 

ببرم مشاوره کودک ؟ 

بهارنارنج یک سیر گل گاوزبان و زیرفن و گل مهدی همه باهم یک سیر بشه و مهمتر اسطوخودوس کمتر از نیم سیر بگیر باهم قاطی کن سه تا لیوان دم کن توش سه چهارقطره گلاب بریز با نبات بده پسرت بخوره موقع استراحت کردنش بعد چند روز آرومتر ولی یکماه ادامه بده خودتون بخور خوش طعم هست میتونی یک چند پر زعفران بریزی توش چای خوش طعمه برای  استرس عصبانیت خوبه

نمیدونم الان چیکار کنم. شوهرم رو ببرم مشاور یا بچه ام رو ؟ لطفا راهنمایی ام کنید . کجا برم. ببرم مشا ...

ببین حتما دفع اول خانوادگی برین به شوهرت نگو برای توهم هست ناراحت میشه نمیاد بگو بخاطر بچه بیا که جلو مردم ناراحت نشی اونجا مشگل تون کامل بگو چی میشه و چی نمیشه

نمیدونم الان چیکار کنم. شوهرم رو ببرم مشاور یا بچه ام رو ؟ لطفا راهنمایی ام کنید . کجا برم. ببرم مشا ...

مشاور برو مشاور کودک و..فرقی نمیکنه چون فکر میکنم بچه از بحث شما ناراحته اینجوری داره خالی میکنه خودشو

مشاور برو مشاور کودک و..فرقی نمیکنه چون فکر میکنم بچه از بحث شما ناراحته اینجوری داره خالی میکنه خود ...

اخه نمیخوام جلوی بچه با مشاور حرف بزنم. بچه ام بیشتر از سنش میفهمه ...شوهرم میاد مشکلی نداره راضی اش می کنم 

خواستم اطلاع بدم نوبت مشاوره کودک گرفتم .البته آنلاین نوبت گرفتم.

تو گزینه ها زده بود مشاوره فردی ، ویزیت و مشاوره .‌.من هم ویزیت و مشاوره رو انتخاب کردم. درسته؟ 

۵ شنبه دیگه نوبت داد 

اخه نمیخوام جلوی بچه با مشاور حرف بزنم. بچه ام بیشتر از سنش میفهمه ...شوهرم میاد مشکلی نداره راضی اش ...

نه مشاور جدا جدا صحبت میکنه اول بزرگترها بعد بچه میخواد اگه لازم باشه برای پیش فعالی تست کنه بازی درمانی شماها با بچه نگاه میکنه با اسباب بازی ها اونجا من رفتم نگران نباش خیلی رفتم