2777
2789
عنوان

خواهر شوهرم تماس گرفت با من

264 بازدید | 11 پست

۱ ماه میشه اومدم شهر خودمون با بچه هام تا خانوادم ببینم. دیروز ساعت دو و ربع خواهر همسرم تماس گرفت، گوشی من سایلنت بود موجه نشدم چون خوابیم بودم، بیدار که شدم تماس گرفتم دخترش گفت سرویس هست، گفتم پس مزاحمش  نمیشم سلام برسون و خدا حافظی کردم. دیگه تماس نگرفت، نمیدونم چرا دلگیر شدم🙄

نگران همسرت نیستی؟؟ 

یه ماه خونه زندگیتو ول کردی

تو یک زنی ^_^..! زیبا باش! لباس خوب بپوش! ورزش کن! مواظب هیکل و اندامت باش! هر سنی که داری خوب و زیبا بگرد! همیشه بوی عطر بده! مطالعه کن و آگاهی ات را بالا ببر... خودت را به صرف قهوه ای یا چایی در یک خلوت دنج مهمان کن! برای خودت گاهی هدیه ای بخر! وقتی به خودت و روحت احترام میگذاری احساس سربلندی میکنی آنوقت دیگر از تنهایی به دیگران پناه نمیبری و اگر قرار است انتخاب کنی کمتر به اشتباه اعتماد میکنی یادت باشد .."برای یک زن عزت نفس غوغا میکند"          

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

فدای سرت که تماس نگرفت عزیزم🙂

خدایاسرده این پایین ازاون بالا اگه میشه نگام کن         یه کاری کن اگه میشه فقط گاهی خودت قلبمو ها کن     خدایاسرده این دستام ازاون بالاخودت ببین میلرزه         مگه حتی همه دنیا به این دوری به این سردی می ارزه😔
خدایی یک ماه وقت میذاری خانوادتو ببینی بعد زندگی خودتو ول میکنی؟خب ناراحتی ندارن اون اگ نمی‌خواست ک‌ ...

چرا اینجور صحبت میکنی؟ مطمئنی زندگی ول کردم؟ اول اینکه حق منه وقتی ۱۱ ماه از خانوادم دور بودم ۱ ماه کنار خانوادم باشم. همسرم باید راضی باشه که هست، خودش من آورده و خودشون هم میان دنبالم.

چرا اینجور صحبت میکنی؟ مطمئنی زندگی ول کردم؟ اول اینکه حق منه وقتی ۱۱ ماه از خانوادم دور بودم ۱ ماه ...

وقتی تو خونه خودت نباشی میشه ول کردن شما زندگی خودته هر طور دلت بخواد میتونی زندگی کنی دور و برم هم آدم زیاد میبینم مثل شما دورن بعد مدت ها میان یک ماه میمونن ولی بعدش نتیجه اصلا خوب نمیشه من خودمم راهم دوره هر شش ماه میرم ولی یک یا دوهفته اونم با همسرم می‌مونیم و برمیگردیم 

وقتی تو خونه خودت نباشی میشه ول کردن شما زندگی خودته هر طور دلت بخواد میتونی زندگی کنی دور و برم هم ...

اگر زندگی خودم هست و خودم میدونم شما چرا وارد جزئیات شدی و نظر دادی؟ من هم دور و برم زیاد دیدم شوهر هایی که ۲ هفته با خانمشون میرفتن خونه پدر زن و بعد عاقبت خوشایندی نداشتن. البته که زندگی خودتون هست و هر طور دلت بخوا. میتونی زندگی کنی

اگر زندگی خودم هست و خودم میدونم شما چرا وارد جزئیات شدی و نظر دادی؟ من هم دور و برم زیاد دیدم شوهر ...

شما ک ظرفیت نداری نظر کسیو تحمل کنی بیخود میکنی تاپیک میزنی نظر میخوای اگ‌دوست نداری کسی نظری نده و وارد جرئیات بشه نباید پس تاپیکم نزن همیشه نظرهایی هست ک مخالف میل شماست باید ظرفیت شنیدنش هم داشته باشی

شما ک ظرفیت نداری نظر کسیو تحمل کنی بیخود میکنی تاپیک میزنی نظر میخوای اگ‌دوست نداری کسی نظری نده و ...

بی خود ت. میکنی که دهنت باز میکنی هر چی لایقته میگی، نمی دونستم برای یک سوال باید کل رزومه زندگیم به تو بدم، د. مورد چیزی که تاپیک زدم نظری ندادی اومدی دنبال زیر بغل مار میگردی واقعا خجالت نمیکشی ۲ هفته شوهرت میبری مهمانی؟ کار و زند گی نداره؟ میشینه با تو و مامانت صبح تا شب شب تا صبح که چی؟ 

شما ک ظرفیت نداری نظر کسیو تحمل کنی بیخود میکنی تاپیک میزنی نظر میخوای اگ‌دوست نداری کسی نظری نده و ...

نگفت که واسه یک ماه موندنش نظر بدی

گفت واسه تماسش نظر بده

ته دل مردم خالی میکنی که چرا میره خونه باباش

خب ما هم میریم شوهرمونم نمیتونه بخاطر کارش بیاد

زن گرفتن نگهبان نگرفتن که