2777
2789
عنوان

کلاهبرداری از دیوار بعلاوه عکس

205 بازدید | 21 پست

سلام خانما،ما چند تا خانواده ایم تو دیوار یه آگهی گذاشته بودند برای ویلا 

ما ویلا با کد ۱۵ رو پسند کردیم و تلفن زدیم گفتن نصف مبلغو واریز کنید الباقی درب ویلا 

منم ۲ ملیون زدم براش تا ظهر همه چی اوکی بود 

وقتی زنگ میزدم خانمه که یه لوکیشنی چیزی بده صدا بچش میومد و گفت چشم نگران نباش و شب میفرستم الان با هر خطی زنگ میزنم مسدود میکنه 

واقعا این پولا خوردن داره؟مردای ما جون میکنن برای یه لقمه نون بقیه عکس هارم میزارم

چرا از پرداخت امن استفاده نکردی؟

خودت را که به خدا سپردی نگران هیچ طوفانی نباش🌺کشتی نوح را یک غیر حرفه ای ساخت و کشتی تایتانیک را یک حرفه ای🤲🤲🙆‍♀️🙇‍♀️ گ.از ده تیر رژیمم وزن اولیه ۸۴ وزن هدف هرچی خدا خواست الان ۷۴ ام

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نداشت ،نمیدونستم خیلی ناراحتم الان گزارششو زدم تو دیوار بت پلیس فتا هم گزارش دادم

دیوار کلی هشدار داده فکر نکنم پیگیری کنه

به پلیس فتا شکایت کن اوکیه

خودت را که به خدا سپردی نگران هیچ طوفانی نباش🌺کشتی نوح را یک غیر حرفه ای ساخت و کشتی تایتانیک را یک حرفه ای🤲🤲🙆‍♀️🙇‍♀️ گ.از ده تیر رژیمم وزن اولیه ۸۴ وزن هدف هرچی خدا خواست الان ۷۴ ام
شکایت کنین تا احساس زرنگی نکننننشما اشتباه کردین بدون مدرکی چیزی واریز کردین

انقدر ذوق داشتم که بریم این دوروزو گردش 

خورد تو ذوقمون 

واقعا ناراحت اون بچه ایم که صداش میومد و از این پول میخوره این پولا پر از نفرین و اهه 

انقدر ذوق داشتم که بریم این دوروزو گردش خورد تو ذوقمون واقعا ناراحت اون بچه ایم که صداش میومد و از ا ...

به همسرتون بگو تماس بگیره تفریحتم خراب نکن برید جای دیگه خوش بگذرونید شنبه ادامه پیگیری

انقدر ذوق داشتم که بریم این دوروزو گردش خورد تو ذوقمون واقعا ناراحت اون بچه ایم که صداش میومد و از ا ...

شکایت کنین

درسته هزینه شکایت زیاد میشه و پروسش پر دردسر

۲تومنم ارزش دویدن نداره

ولی شکایت کن ک بفهمه حروم خوری عاقبت نداره