2777
2789

من همیشه تاپیک حس ششم میدیدم میگفتم بابا مگه میشه اخه ، حس ششم چیه دیگه .. 

تا همین چند روز پیش که همسرم اومد خونه گفت کارتمو جا گذاشته بودم از سوپری شماره کارت و شماره تلفن گرفتم براش بزنم 

یهو شماره رو چک کرد گفت اا این که یه رقم کمه 

یهو نمیدونم چرا از سر شیطنت گفتم بیاده بده شماره رو بهت بگم ، شماره رو نگاه کردم و گفتم اخرش ۷۱۱۳ بوده یدونه یک این وسط جا انداخته ، مطمئنم زنگ بزن 

اونم با خنده زنگ زد و خودش بود 

ما اونجا کلی خندیدیم 

باز امشب خواهرم شهر بازی ارم بود زنگ زدم بهش گفت یه وسیله دیگه سوار شم بعد میرم خونه 

یهو حس کردم اون وسیله که میگه سورتمس، بهش گفتم میخوای سورتمه سوار شی؟! گفت وااا اره از کجا فهمیدی من اولین باره میخوام سورتمه سوار شم 

این حسی که یهو میاد تو ذهنم حس شیشمه یعنی یا شانسیه ؟! کسی تجربشو داره ؟! 

از من سوال اینا نپرسینا بچه ها😂 من هیچ ادعایی ندارم و خودمم هیچ اعتقادی ندارم به این چیزا فقط واسم خیلی عجیب بود این دو مورد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حس پسری که تو ذهنمه به من میگی و حسشو به دوسدخترش میگی؟؟؟گلم اون چیزی که گمش کردم بنظرتون کجاس تو خو ...

عزیزم من واقعا نمیدونم 

یه چیزی بگم همینجوری شرمندتون شم 

من فکر کنم حس ششم هم اگه وجود داشته باشه 

همیشه نیست 

از راه دور هم نمیشه 

خودت باید درگیر مسئله باشی 

اون چیزی که گم کردی هم خونه رو بیشتر بگرد معمولا گوشه موشه های خونه وسایلمون پیدا میشه