2777
2789
عنوان

صورتم پر منافذ شده

291 بازدید | 12 پست

بچه‌ها به خدا من اعتماد به نفس دارم خیلی هم دارم ولی صورتم پر منافذ شده کلاً دون مشکی شده اعصابم داره خورد میشه راه حلی ندارید هر چقدرم ماسک اسکراب پاکسازی صورت می‌رم هیچ تاثیری نداره

اعتماد به نفسمو از دست دادم 

و اینکه کلاً پوستم روز به روز داره تیره‌تر می‌شه با اینکه من خیلی سفید بودم

ببین حوصله داری یا نه ؟!

ناخنات بلنده یا نه ؟!

میتونی هزینه کنی یا نه ؟!

اینارو بگو بهت بگم خودم هم همیشه این مشکل رو دارم و خیلی راحت حلش میکنم 

فقط 43 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

میشه برام دعا کنی که رشته و دانشگاه مورد علاقه ام قبول شم 🩷

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین حوصله داری یا نه ؟!ناخنات بلنده یا نه ؟!میتونی هزینه کنی یا نه ؟!اینارو بگو بهت بگم خودم هم همی ...

ببله هم حوصله دارم هم ناخنام اکثراً بلنده هزینه‌ام تا یه حدی می‌کنم ولی خیلی به پوستم اهمیت میدم و قیمتش اصلاً واسم مهم نیست فقط میگم پوستمو بدنم خوب باشه 

اوکی پس این مراحل رو به ترتیب پیش برو (روش خودمه چون پوستم چربه مجبورم این کار رو حداقل ماهی ۱_۲ بار انجام بدهم) :

1️⃣صورت‌ت رو بخور آب گرم بده (میتونی حداقل ۳۰ دقیقه با آب گرم حمام کنی که به نظرم روش بهتریه چون پوست خیلی نرم میشه)؛ این کار باعث میشه منافذ پوست باز بشه و پوست نرم بشه و سرسیاه ها راحت تر از منافذ خارج بشن

2️⃣حتما صورتت رو بشور تا یه کم منافذ پاک بشن (با فوم شست‌وشو حداقل ۱ دقیقه)

3️⃣در اتاق کنار پنجره یا نور زیاد باش و یه آینه با زوم رو بزار رو به روت 

4️⃣به پیلینگ و ناخن نیاز داری (بهتره از پیلینگ استفاده کنی)

5️⃣با پیلینگ و یه فشار خیلی کم پیلینگ رو به سمت پایین یا جهت منافذ بکش، هر بار که چربی ها خارج می‌شوند با یه دستمال تمیز چربی ها رو جدا کن (اگر محکم بکشی یا نگه داری پوستت لک میشه و جاش میمونه خیلی باید با ظرافت این کار رو بکنی اگر جایی تخلیه نشد ولش کن چون فقط صورتت زخم میشه)

6️⃣یه کم طول میکشه حداقل ۱_۱.۵ ساعت زمان میخواد

7️⃣آخرش که تمام شد دوباره پوستت رو با آب سرد و فوم شست و شو بشور

8️⃣هر وقتی که منافذ سیاه شدن باید دوباره این کار رو تکرار کنی

9️⃣برای اینکه این اتفاق نیفته باید روزی ۲ بار صبح و شب پوستت رو بشوری چون منافذ بخاطر چربی زیاد بزرگ میشن و پر از چربی میشن و در آخر اکسیده و سیاه میشن

🔷️یه فوم شست و شوی ایرانی یا خارجی باکیفیت بسته به جنس پوستت تهیه کن

1
5
10
15
20
25
30
35
40

هزینه اصولی انجام بده و نتیجه بگیر

روبیکا مشاوره رایگان بگیر

کارشناسان پوست و مو شرکت لیاتیم

Trustisho

بانوان عزیزی که به دنبال شغل خونگی هستن البته بدون سرمایه که در هر زمان و مکانی بتونن کسب درآمد کنند و به دنبال پیشرفت هستن تا مستقل تر باشناگر مایل بودید  من در خدمتتون هستم❣️@TRUSTISHOروبیکا
فوم شستشو چی پیشنهاد میکنی؟

ببین من خودم از اینا استفاده کردم و راضی بود (اگر ژل خریدی میتونی با فیس واش که داخلش اسفنجی باشه فومش کنی):

ژل شست و شو اسکراب لافارر شماره ۱

ژل شست و شو دیپ سنس سبز (این اگر به پوستت بسازه خیلی خویه چون سالیسیلیک اسید داره و منافذ رو جمع میکنه برعکس قیمتش کارایی‌ش خیلی خوبه فقط ه کم بوش روزای اول اذیت میکنه ولی باید ببینی یه پوستت میسازه یا نه)

فوم ژنوبایوتیک برای پوست چرب

فوم ویتالایر (این خودش فیس واش داره منافذ رو تمیز میکنه) 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

با این فیس واش ها میتونی ژل شستشو رو فوم کنی

فقط یکم از ژل شیتشو رو تو آن قسمت پایینش می‌ریزی و یه کم آب میگیری روش و بعد با دستت فشارش میدی فوم میشه

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دیپ سنس اصلا ب پوست من نساخت و همش جوش

گفتم که دیپ سنس باید به پوست بسازه 

بستگی به پوست داره 

من پوستم چرب و جوش دار بود چربی‌ش رو کنترل کرد و جوش هام دیگه ملتهب و قرمز نبود 

1
5
10
15
20
25
30
35
40