2777
2789

چطوری بهش ابراز میکنی من دخترم چطوری به پسره بگم تو حضوری که میبینمش به همه احترام میزاره ولی یک غرور زیاد مغروره ویک احترامی که می تونه سریع بر عکس شه داره 

تو اینستا نمیشه پیام بدم راهی دارین آبروم نره فقط بدونم حسش درباره ازدواج چیه تو کجا بپرسم من ایدی و شماره کاریش فقط دارم زن نداره مطمعنم 

نباید مستقیم بگی ک    

سعی کن مهربونم باشی و حس امنیت و معرفت رو بهش بدی 

باید اعتمادشو جلب کنی   وای خیلی سخت شد

آدمای مغرور روح خیلی لطیف دارن و با سپر غرور دارن از آسیب پذیریاشون مراقبت میکنن و مقاومت     تو باید بلد باشی نفوذ کنی بش   

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نباید مستقیم بگی ک سعی کن مهربونم باشی و حس امنیت و معرفت رو بهش بدی باید اعتمادشو جلب کنی وای ...

اخلاقش خیلی مهربونه خیلی 

ولی کینه ای هم هست 

خیلی مغروره 

خیلی با ادبه 

در کنارش می تونه وحشی باشه و ندید بگیرتت

نمی تونم من خودم دختر جدی و مغروریم هیچ وقت از پسرا خوشم نمیاد وای این دوساله تو فکرشم ولی اصلا نمی ...

منم دقیقا مث توام از ی پسره خوشم میومد دو سال الان فهمیدم دوس دختر گرفته دیگه بیخیالش شدم راهی نبود برم جلو 

منم دقیقا مث توام از ی پسره خوشم میومد دو سال الان فهمیدم دوس دختر گرفته دیگه بیخیالش شدم راهی نبود ...

من چطوری برم جلو 

این دوست دختر نداره 

ایدی فیک دارم ولی میترسم پیگیر شه بشناسه 

به نظر من پیام بده و خودتو معرفی کن و بگو قصدت ازدواجه و جوابتم بگیر تهش اینکه بگه نه و بعد چند روز ...

وای نه من تو چشم اون یک دختر مغرور و خفنم 

خودم کوچیک میشم 

همسر منم همین بود.من شدیدا عاشقش بودم‌.

انقد خودشو میگرفت و مغرور بود الکی

حالا چرا؟

چون از همه بچه های ورودیمون بزرگتر بود،خوشش نمیومد باهامون بپره😂حتی باهامون حرفم نمیزد.

آخرش رفتم بهش اعتراف کردم

ولی خب توصیه نمیکنم به همه

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍//کاربر آقا توی تاپیک هام شرکت نکنه و ریپلای نزنه

وای نه من تو چشم اون یک دختر مغرور و خفنم خودم کوچیک میشم

راه دیگش اینکه حضوری که میبینیش نگاش کن ببین نگات میکنه یا نه 

اگه نگاه نمیکنه که هیچ.  برو پیام بده.  اون اگه ادم خوبی باشه وقتی هم که بهش پیام بدی و بگه نه  نمیره به بقیه بگه که من اون دختره رو رد کردم . 

ضرر میکنیا برو بهش بگو احساستو 

همسر منم همین بود.من شدیدا عاشقش بودم‌.انقد خودشو میگرفت و مغرور بود الکیحالا چرا؟چون از همه بچه های ...

خوشبحالت من به کسی که دوست داشتم نرسیدم.

سرنوشت ما مومنین تنهاییه😁

به جز استارتر هیچکس ریپ نزنه ، مزاحم نشو.  من به اسم کاربری دقت نمیکنم  .  عاشق کتاب خوندنم   کتاب هایی که تا الان خوندم: راز هایی درباره مردان ، بیشعوری ، مردان مریخی و زنان ونوسی ، کیمیاگر ، افزایش اعتماد به نفس ، زبان بدن ، مردی به نام اوه ، تاوان بوسه های تو ، زنان زیرک ، هنر اغواگری
همسر منم همین بود.من شدیدا عاشقش بودم‌.انقد خودشو میگرفت و مغرور بود الکیحالا چرا؟چون از همه بچه های ...

راضی هستی الان نمیگه تو خواستگاری کردی ؟

این از این‌است که خودش خفن می دونه ولی مهربونه