چطوری بهش ابراز میکنی من دخترم چطوری به پسره بگم تو حضوری که میبینمش به همه احترام میزاره ولی یک غرور زیاد مغروره ویک احترامی که می تونه سریع بر عکس شه داره
تو اینستا نمیشه پیام بدم راهی دارین آبروم نره فقط بدونم حسش درباره ازدواج چیه تو کجا بپرسم من ایدی و شماره کاریش فقط دارم زن نداره مطمعنم
یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
همسر منم همین بود.من شدیدا عاشقش بودم.انقد خودشو میگرفت و مغرور بود الکیحالا چرا؟چون از همه بچه های ...
خوشبحالت من به کسی که دوست داشتم نرسیدم.
سرنوشت ما مومنین تنهاییه😁
به جز استارتر هیچکس ریپ نزنه ، مزاحم نشو. من به اسم کاربری دقت نمیکنم . عاشق کتاب خوندنم کتاب هایی که تا الان خوندم: راز هایی درباره مردان ، بیشعوری ، مردان مریخی و زنان ونوسی ، کیمیاگر ، افزایش اعتماد به نفس ، زبان بدن ، مردی به نام اوه ، تاوان بوسه های تو ، زنان زیرک ، هنر اغواگری