2789
عنوان

شیما کانوزیان بلاکم کرد😂😂

432 بازدید | 96 پست

یه پستی گذاشته بود داشت میگفت که تا وقتی سفر خارجی تنهایی نرفتید و انواع سنگ های برلیان و برند های مختلف رو نشناختید شوهر نکنید 😐

منم زیر پستش کامنت گذاشتم دقیقا همین نوشته رو نوشتم

خیلی از دخترا شرایط مسافرت به یه شهر دیگه رو ندارن چه برسه به خارج. اکثر خانوم ها تو ایران با محدودیت روبرو هستند و در ضمن چند درصد خانم ها در کل عمرشون انگشتر سنگ اصل میخرند که لازم باشه سنگ ها رو بشناسند؟ کسی که قرار باشه خرید کنه از قبل تحقیق میکنه.

همین😐 خدا شاهده همینو نوشتم. خودش که منو بلاک کرد چند نفری ریختن پیجمو گزارش زدن که پیج منو بپرونه

این زنه خیلی عقده ای هست باور ندارید شما هم تو پیجش مخالف نظرش چیزی بنویسید شما رو هم بلاک کنه😐

عجیبه ک بخاطر همچین چیزی بخواد بلاک کنه:////

❗️لطفا تاپیکای منو به حاشیه نکشید ، اگه با شخصی مشکل دارید تاپیک بزنید و هرچقدر ک دوس داشتید اونجا تیکه بندازید بهش ، اه❗️رنج نباید تو را غمگین کند ! این همان جایی است که اکثر مردم دچار اشتباه می شوند ، رنج قرار است تو را هوشیارتر کند، به این که زندگیت نیاز به تغییر دارد.{👤یونگ}این چندمین کاربریمه ، عضو جدید نیستم سیسیا💅🏻دلبران دل میبرند ، جان برده ای تو ..💍🩵

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

عجیبه ک بخاطر همچین چیزی بخواد بلاک کنه:////

این نوشته منو کپی کن برو زیر همون پسته بنویس تو رو هم بلاک میکنه چون منو از قبل نمیشناخت کامنت دیگه هم براش ننوشتم تا به حال

متنفرررررم ازش

همه حرفاش راجب اقایون درسته

چرا انقدر گارد دارید نسبت بهش؟!

❗️لطفا تاپیکای منو به حاشیه نکشید ، اگه با شخصی مشکل دارید تاپیک بزنید و هرچقدر ک دوس داشتید اونجا تیکه بندازید بهش ، اه❗️رنج نباید تو را غمگین کند ! این همان جایی است که اکثر مردم دچار اشتباه می شوند ، رنج قرار است تو را هوشیارتر کند، به این که زندگیت نیاز به تغییر دارد.{👤یونگ}این چندمین کاربریمه ، عضو جدید نیستم سیسیا💅🏻دلبران دل میبرند ، جان برده ای تو ..💍🩵

این نوشته منو کپی کن برو زیر همون پسته بنویس تو رو هم بلاک میکنه چون منو از قبل نمیشناخت کامنت دیگه ...

چی بگم والا

ی شات بده ببینیم حالا😂

اون خودش مرخرفه مردای اطرافشم از خودش بدتر وگرنه مرد خوب کم نیست

والا من مرد خوب زیاد دیدم و حرفای شیما حول این موضوع هستش ک زن خامی نباشیم ن اینکه همه مردا بدن.