2777
2789
بهتره آدم یه معیاری چیزی داشته باشهمگه میخاد تی شرت بخره ک امروز تو این پاساژ گیرش نیومد فردا بره پا ...

خب کسیو ندیده خودش که مناسب بدونه و بخواد باهاش صحبت کنه و بعدش بره خواستگاری

سنی هم ازش گذشته

مجبوره دیگه اینایی که بهش معرفی شدن رو بره ببینه و صحبت کنه و ببینه معیاراشو داره یا نه

اون دختر خانم اگه با این مدل اشنایی مشکل داره باید اجازه ملاقات نده

حرفای شما ارمانیه، اما واقعیت چیز دیگه اس

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

معرفی شده هستند در این دو ماه محرم و صفر نمیشد رفت خواستگاری سن بالا مشکلات خودش رو داره

مگ خودت گفتی چندسالته؟؟؟راست و حسینی بگو چرا دختر سن بالا دوستندارید حتی اگ خودتون سن نوح داشته باشید دوستدارید کوچیک بگیرید

با تمام وجودم حرفات درک کردم ولی ی سوال واقعا احساس اولیه حقیقته؟؟

خودم تاوان عشق و احساس تک روی رو میدم که نصحیت اطرافیان گوش نکردم 

روزگاری عاشق شدم ولی تجربه من از عشق اینه که یکی داره دروغ میگه هر دو هم زمان نمیشه عاشق بشه  یکی یکی رو فر یب میده 

همانطور که من 18 سال پیش فریب دختری رو خوردم که قبل از عقد حرف من براش حکم بود ولی بعد از عقد شدم اخ

بنظرم خیلی پشت سر هم خواستگاری نرید احساس ناخوشایندی بهتون دست میده

من معتقدم ستاره ها طوری پشت سر هم به خط میشند که آدم ها بتونند همدیگر رو پیدا کنند.حالا اینکه قراره عاشق هم باشند یا با هم دوست بمونن به مرور زمان مشخص میشه:).....2.2.2....4.4.4

خودم تاوان عشق و احساس تک روی رو میدم که نصحیت اطرافیان گوش نکردم روزگاری عاشق شدم ولی تجربه من از ع ...

منم اول اخر عمرم یبار عاشق شدم بعد اون دیگ عشق کلا معنیش از دست داد برام 

کلا به عشق اعتقادی ندارم

قسمت و علاقه دو طرفه و اهداف شخصي رو دست كم نگيرين 

به شخصه تا قبل از اينكه به جايگاهي كه ميخواستم نرسيدم ازدواج را جدي نميگرفتم 

شايد بعضيا گفتن كه سن ازدواجم بالا رفت اما خودم احساس رضايت داشتم و دارم و البته كسي هم بايد بياد كه به دل ادم بشينه كه زندگي رو باهاش شروع كني

و من أصلا نميدونم با اون خواستگار خوبه كه مثلا فلان سال رد كردم خوشبخت ميبودم يا نه! پس به گذشته نميچسبم 

من الان و اين لحظه رو دارم و بايد براي فردا برنامه بچينم و اين لحظه رو سعي كنم به بهترين حالتي كه ميشه بگذرونم 

چون الان در جامعه ميبينيم موقعيت ها خوب اما دلها افسرده و خيلي ها از ازدواجشون راضي نيستن با اينكه موقعيت اجتماعي خوبي دارن ، بعضيا هم به قولي يك نون خالي ميخورن اما شادن و راضي 

پس حرف شما به طور كلي درسته كه هر چي بگذره ادم سخت پسند ميشه اما در مورد ارامش و خوشبختي مشخص نيس! كه چي واسه ادم بهتره

لطفاً سن خودتونم بگین تا به حال به این موضوع فکر کردین چرا مجدد تصمیم به ازدواج گرفتین ؟

سن خودم تو پستهای بالا گفتم 

اینقدر فکر کردم که دیگه  فکر کنم اتم فکر رو شکافتم