2777
2789
یه عالمه کلمه ی قلمبه سلمبه چیدی ولی خب نمیتونی هول بودنتو پشت این کلمات قایم کنی ...چه روح ارزونی د ...

گنده گنده حرف زد ما گول بخوریم که خیلی حالیشه

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم🥺🥺🥺❤وقتی یکی رو میبینین بچه اش کارغلطی کرده هی بش نگید چرا نگفتی،چرا باش حرف نمیزنی،شاید اون بچه...اونوخ بااین حرف دل مادرشوخون میکنی 🧡خدایاشکرت❤🧡پروفایلم نون خالی گذاشتم،دلتون نخواد😐/مهتابی سوخته سابق،حالا کسیم نمیشناسه ها،کلا من گمنامم🥺/😔خون میچکد از دیده در این کنج صبوری ،این صبر که من میکنم افشردن جان است😔/یه صلوات مهمونم کنین🧡❤/شنیدی میگن:به مورسید و پاره نشد؟؟؟؟مو هروقت به مو رسیدم پاره شدم،یعنی یکبار نشد به مو برسم و پاره نشم...😐🫡

من یه نفر بود ک ۳۸ سالش بود و ازم خواستگاری کرد و قرار شد آشنا بشیم با خانوادش و همه آشنا بودم به همکارهاش منو گفته بود ینی کاملا رابطه جدی بود ک قرار بود تاریخ عقد هم تعیین بشه تو این مدت یکی دو بار بحثمون شد و اون باعث شد فک کنه ک اختلافاتی داریم باهم ک به درد هم نمیخوریم ولی من همچنان دوسش دارم از طرفی هم تبلیغ خانوادش باعث شد منصرف بشه چون یه نفر دیگه رو خانوادش براش در نظر داشتن از طرفی بدهی های بالا آورد ک کلا کارش گره افتاد الان چهارماه از اون موضوع میگذره ولی من همچنان دوسش دارم خیلی خواستم پیام بدم بهش ولی غرورم نزاشت به نظرتون دیگه امکان نداره ک‌پشیمون بشه نه ؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه بار 18 سال پیش عاشق شدم برای هفت پشتم بسه

الان چندسالته

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم🥺🥺🥺❤وقتی یکی رو میبینین بچه اش کارغلطی کرده هی بش نگید چرا نگفتی،چرا باش حرف نمیزنی،شاید اون بچه...اونوخ بااین حرف دل مادرشوخون میکنی 🧡خدایاشکرت❤🧡پروفایلم نون خالی گذاشتم،دلتون نخواد😐/مهتابی سوخته سابق،حالا کسیم نمیشناسه ها،کلا من گمنامم🥺/😔خون میچکد از دیده در این کنج صبوری ،این صبر که من میکنم افشردن جان است😔/یه صلوات مهمونم کنین🧡❤/شنیدی میگن:به مورسید و پاره نشد؟؟؟؟مو هروقت به مو رسیدم پاره شدم،یعنی یکبار نشد به مو برسم و پاره نشم...😐🫡

یه عالمه کلمه ی قلمبه سلمبه چیدی ولی خب نمیتونی هول بودنتو پشت این کلمات قایم کنی ...چه روح ارزونی د ...

معرفی شده هستند در این دو ماه محرم و صفر  نمیشد  رفت خواستگاری  

سن بالا مشکلات خودش رو داره  

خب کسیو ندیده عاشفش بشهچیکار کنه؟

بهتره آدم یه معیاری چیزی داشته باشه

مگه میخاد تی شرت بخره ک امروز تو این پاساژ گیرش نیومد فردا بره پاساژ یعدی

آدم یه ذره ارزش برای خودش قائل باشه دست به همچین کاری نمیزنه که هرشب با یکی بره بیرون

خب با یه نفر یکی دوماهی باید حرف زد،عقایدشو شناخت بعد یه قرار حضوری گذاشت

اینجوری که امشب با یکی پاشه بره بیرون فردا با یکی

این آدم چه معیار منطقی ای برای انتخابش داره؟اصلا فرصتی برای آشنایی با طرف داره؟۲

تاريك انديشان هميشه سعى مى كنندزنان را در «سياهى» نگه دارند؛آنها از روشن شدن ذهن زن مى ترسند !چون خوب ميدانند اگر زن بداند،به فرزندانش هم ياد ميدهد !
گنده گنده حرف زد ما گول بخوریم که خیلی حالیشه

بعد میگن طلاق زیاد شده

طرف ده نفر چیده م هرشب با یکی بره بیرون :/

خب این آدم نه معیار داره نه علاقه 

تاريك انديشان هميشه سعى مى كنندزنان را در «سياهى» نگه دارند؛آنها از روشن شدن ذهن زن مى ترسند !چون خوب ميدانند اگر زن بداند،به فرزندانش هم ياد ميدهد !

هیچوقت حس خوبی نسبت به آدمی که مثل شما میره خواستگاری ، نداشتم 

با ی جلسه ، روی کاغذ مشخص میکنی کدوم بهتره ، کدوم نه ، هر کس عرضه بهتری داشته باشه تو یک جلسه ، از نظر شما برنده است ، 

یعنی الآن میتونم حدس بزنم که احتمالاً با کیس های خواستگاری فردا ، ی اختلاف سنی عجیب غریب داری شما 😂

.    

میانه دهه پنجم

لابد معیارت هرشب قیافه اس؟

ب چیز دیگه دقت نمیکنی

ی سوال خارج از تاپیکت میپرسم اقایی ک عاشق دختری بوده ب دلایلی پاجلونگذاشته دخترنمیدونسته اقادوسش داره بعدازدواج میکنه بعدم دختره بایه بچه برمیگرده خونه پدرش ب خاطر فوت همسرش همسایه ام هستن ولی معلومه بازحس داره شرایط خودمه شما ازدید اقا چی فکرمیکنید ؟؟