سلام بچه ها من بعد از واکسن زدن دوسال ک گذشت دچار آریتمی و تپش شدم انواع پزشکان متخصص قلب رفتم آزمایشات مختلف خونی،هولتر،سی تی آنزیو ،اکو ،خلاصه گفتن سالمم و دارو هم دادن،،البته من متوجه شدم ،زمانی ک پیاز خام،سالاد،سالاد الویه،سالاد ماکارانی،ترشیجات ،لبنیات،کره خصوصا یا سرشیر،میخورم اریتمی و تپشم کوبش میگیره،، تعداد ضربان قلبم نرماله ولی کوبنده و اذیت کنه تا چند روز داقوونم حتی شبها مجبکرم نشسته بخابم،،ی دکتر از ترکیه ک در اینستا صفحه داره در مورد اریتمی ناشی از واکسن و کرونا ک مردم سوال کرده بودن گفت راه درمان خوردن استخودوس فرانسوی اخر شب موقع خواب تا ۱ الی ۲ماه هست،من هنوز امتحان نکردم شما تجربه دارین؟
سلام گلم بلادور باشه.خدا سلامتی بده. من پانیک داشتم و تو خوابم حمله بهم دست میداد. طوری شده بودم که میترسیدم بخوابم... منم یه دکتر روسی اومده بود تهران رفتم پیشش اون بهم گف اسطوخودوس بخور منم تا یکسال هرشب دم کردم خوردم واقع جواب داد. منم پانیک در اثر واکسن کرونا گرفتم
سلام عزیزم،ولله چی بگم،فعلا مدلی شدم که مثلا یماه عاای هیتم ،و یکوو یک هفته داقوون البته وقتی ک رژیمنو رعایت نمیونم حالم بد میشه،،میخوام بیلم تهران برم دکتر نجفی شنیدم دکتر خیلی خوبیه و تشخیصش عالیه من اهوازم دکترا ب جز پرانول دارو ندادن بهم