2777
2789
عنوان

درمان تپش و اریتمی قلبی

| مشاهده متن کامل بحث + 368 بازدید | 33 پست
من واکسن کرونا نزدم اما تا دلت بخواد تمام سویه هاشو از اول گرفتم بعدنم که اینطوری شدم خواب و آرامش ن ...

دقیقا حالتهامون شبیه هم هستش،،،دکتر اسنپ فوق تخصص قلب زنگ زدم گفت هولتر۴۸ ساعته بزن قبلا فقط ۲۴ زده بودم

دقیقا حالتهامون شبیه هم هستش،،،دکتر اسنپ فوق تخصص قلب زنگ زدم گفت هولتر۴۸ ساعته بزن قبلا فقط ۲۴ زده ...

آره دقیقا حالا الان میخوای هولتر ببندی؟من از ترسم نبستم به دکترم گفتم من فوق العاده استرسی هستم الان هرچی تو هولتر بزنه جوابش اشتباهه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره دقیقا حالا الان میخوای هولتر ببندی؟من از ترسم نبستم به دکترم گفتم من فوق العاده استرسی هستم الان ...

من ی بار هولتر۲۴ بستم،،چیزی ندیدن داخلش ،یه پزشک توی اینستا ب نام دکتر نورانی،توی آمل هست گفت وقتی میخواید هولتر ببندید کار معمولتونو انجام بدین و قرص ضد تپش هم نخورید ک ما بفخمیم نقطه کانونی این تپش از کجاست دقیق،،ولی خیلی از پزشکا این نکاتو نمیگن بهمون ،میرم انشالله میبندم