2777
2789
عنوان

با خواهرم چیکار کنممم

97 بازدید | 12 پست

من کنکوری ام . خواهرم 10 سالشه و آرامش روان نذاشته برام. با اینکه در اتاق رو کلید میکنم ولی وایسمیسه پشت درو انقدر میکوبه تو در و سر و صدا میکنه که مجبور میشم درو باز کنم

اتاقمون مشترکه

یا مثلا میگه میخوام یه چیزی بردارم و بعدش کلا میمونه و بعدش باید فقط سرش داد بزنم و دعوامون میشه تهش

انقدر که تا یکی دو ساعت سر درد میگیرم و نه تمرکز برام مونده نه اعصاب

کتابخونه هم اصلا راحت نیستم.

چبکار کنم باهاش؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم کنکوری بودم همین مشکل رو داشتم با خواهرم تازه دعواش میکردم پدر مادرم پشتش درمی اومدن که بچه چیکارت داره تو که درس نمیخونی تازه اتاقمم مال خودم بود بدتر کلید میکردم بابا و مامانمم میومدن میگفتن باز کن   ... سر همین دیگه درس نخوندم کلا ول کردم کنکور و همه چی رو و اینکه با دعوا بدتر میشه اگه میتونی تو یه محیط خارج ااز خونه بخون من بعضی وقتا میرفتم آموزشگاهی که کلاس داشتم اونجا میخوندم

منم کنکوری بودم همین مشکل رو داشتم با خواهرم تازه دعواش میکردم پدر مادرم پشتش درمی اومدن که بچه چیکا ...

وای من ادمی نیستم که کوتاه بیام

یه هفته که در رو براش باز نکنم خود عادت میکنه دیگه نمیاد

وای من ادمی نیستم که کوتاه بیامیه هفته که در رو براش باز نکنم خود عادت میکنه دیگه نمیاد

ببین من یه سال اینکار رو ادامه دادم مقاومت کردم سرش هر درد و مرض روانی که میشد گرفتم... بخدا دقیقا دو ساعت پشت در وایمیستاد با صدای بلند جیغ میکشید و گریه میکرد سر همینم الان که بزرگ شده خوشم نمیاد ازش هنوز نمیزارم نزدیکم بشه