2777
2789
عنوان

شما باشین با این پول چیکار میکنین

102 بازدید | 8 پست

فک کنین اگه برین دانشگاه شهر دلخواهتون خانوادتون  همه پول تحصیلتونو میدن..اگه برین دولتی هم هزینشو میدن سالی ده تومن هم میدن به خودتون..

۲۰تومن  هم از مامانم میخام که اگه شهریه پرداز اونم میپره😂

حالا شماباشین میرین شهرستان دانشکده پرستاری؟

و اون پولو خرج خودتون میکنین ..

یا میرین مرکز استان دانشگاه؟؟

لایک نکنید..برای فرج امام زمان یه صلوات بفرست❤

در هر حال پول زیادی میدن😂😂 برو دنبال علاقه ت

ﻭ ﺑﻪ ﺳﺒﺐ ﺩﺭﻭﻏﻲ ﻛﻪ ﺯﺑﺎﻧﺘﺎﻥ ﮔﻮﻳﺎﻱ ﺑﻪ ﺁﻥ ﺍﺳﺖ ، ﻧﮕﻮﻳﻴﺪ : ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺍﻳﻦ ﺣﺮﺍم ، ﺗﺎ ﺑﻪ ﺩﺭﻭﻍ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺍﻓﺘﺮﺍ ﺑﺰﻧﻴﺪ [ ﻛﻪ ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﻭ ﺣﺮﺍم ﺣﻜﻢ ﺧﺪﺍﺳﺖ ] ; ﻣﺴﻠﻤﺎً ﻛﺴﺎﻧﻲ ﻛﻪ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺩﺭﻭﻍ ﻣﻰ  ﺑﻨﺪﻧﺪ ، ﺭﺳﺘﮕﺎﺭ ﻧﺨﻮﺍﻫﻨﺪ ﺷﺪ .(١١٦نحل)                              دوجمله از  #مالکوم_ایکس"اجازه ندهیم کسی که به ما ظلم می‌کند قواعد بازی را تعیین کند"."اگر نفهمید آمریکا در دنیا چکار می‌کند، نمی‌توانید بفهمید در کشور خود چکار باید بکنید".

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پولو خرج مهارت یاد گرفتن و عشقو حال میکنم

پرستاری قبول میشم.. حالا شما باشین ۳۰تومن و دولتی شهرستان ..یا همون شهریه پرداز سهری ک دوس داری میری؟

پدر مادر ما حتی هزینه های بلیط اتوبوسم به من نمیدادن برای دانشگاه البته نداشتن ...همش با ترس و استرس سوار اتوبوس میشدم چون بلیط نداشتم .گاهی وقتا راننده در عقب نمیزد و همه مجبور بودن از در جلو پیاده بشن و بلیط بدن چقدر می ترسیدم اون لحظه..راننده وقتی بلیط نداشتم پول ازم میخواست ومن نداشتم چقدر ازشون حرف شنیدم هی ....چه خانواده ی خوبی داری خدا حفظشون کنه

پدر مادر ما حتی هزینه های بلیط اتوبوسم به من نمیدادن برای دانشگاه البته نداشتن ...همش با ترس و استرس ...

ببین خونواده من اگه پول جمع میکردن دلم نمیسوخت ..همینه میگه از رو ظاهر قضاوت نکنین..فک کن انقدر سمی هستن با هرسال کلی درامد اخرش یه ماشین نداریم میبینی؟؟

خیلی سختمه اینارو میبینم خیلی خجالت میکشم توفامیل..همه جا که با درامد کمتر از ما خونه دارن..ماشین دارن..

ما حتی هیچ کدوممون حرف همو نمیفهمیم..هرکدوم به فکر خودشه..ایناس که بده💔

الان شاید واسه دادن این پولام سختشون باشه ولی چرا خرج نکنم وقتی  به باد میدنش😞

ببین خونواده من اگه پول جمع میکردن دلم نمیسوخت ..همینه میگه از رو ظاهر قضاوت نکنین..فک کن انقدر سمی ...

باز خوبه حداقل درامد دارین عزیزم خدا زیادترش کنه ....به نظرم خانواده ی شما باید قسط داشته باشن تا مجبور شن بخشی از پولو برای پرداخت قسطا مدیریت کنن ....

باز خوبه حداقل درامد دارین عزیزم خدا زیادترش کنه ....به نظرم خانواده ی شما باید قسط داشته باشن تا مج ...

اره دقیقا ..واقعا خسته شدم از اینکه یه خونه نداریم..حرفم میزنن درکم نمیکنن اصلاا میگم حداقل من استفاده کنم